SPA DAY

I inlägget förekommer reklam för Clarion Sign

NOM NOM

Såhär startade jag & mammsen vår dag, med en riktig hejdundrande frukost, fanns så mycket gott att välja på. Blev både bröd, goda pålägg, yoghurt, juicer, varm choklad & smoothie. Så gott & fräscht!

Inte fy skam att vakna upp till strålande sol och denna utsikt framför sängen. Stockholm visade sig från sin finaste sida idag.

Strax efter 12 så åkte vi upp till åttonde våningen där det var dags för SPA!

Vi badade ute i den stora härliga utomhuspoolen, det var runt -10 i Stockholm idag, så då satt 36 grader i vattnet fint. Åh det var så skönt och så uppfriskande att vara ute!

Efter att vi badat, bastat och ätit frukt och gottas oss på relaxavdelningen så var det dags för behandlingar.

Mamma tog en lång & härlig ansiktsbehandling och jag tog en underbar 45 min helkroppsmassage. Det var så himla skönt och ville aldrig att det skulle ta slut.

Eftersom jag vet att många utav er älskar det här hotellet lika mycket som jag. Så tänkte jag erbjuda er en kod på alla deras behandlingar under Februari. Uppge Rebfre15 så får ni 15% rabatt.

Jag har haft en helt fantastisk weekend med världens bästa mamma. Bara myst, ätit gott och kopplat av. Precis vad vi behövde, få komma bort och bara vara.

Kommer dock sakna vårt rum, får helt enkelt se till att komma tillbaka snart! Nu ska jag ta och mysa med min man & invänta bästa Bron. Någon mer som ser det?

18

2 reaktioner på “SPA DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *