LAST YEAR

 

Gokväll finingar eller godnatt snarare! Här ligger jag i sängen och skriver till er. Ikväll är ju Elle-galan. Förra året var jag & den här bönan på Elle galan. Jävlar vilken kväll, vi hade det så sjukt kul. Verkligen en kväll jag sent kommer glömma haha. Det blev en hel del dans, bubbel & party för våran del. Vi ramlade in på hotellet sent in på småtimmarna haha. Åh vad jag tycker om henne. Den här fredagen fick jag hänga med henne också fast med juicer & yoga. Inte fel det heller, vi var på glowyoga med @josefinesyoga, vi testade på Shaking också. Så himla härligt, älskade det! Tänkte berätta mer om eventet när jag får alla bilder. Nu ska jag sova här, vi hörs imorrn hörni. Puss & godnatt!!

9

2 reaktioner på “LAST YEAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.