LV

LV Väska – Members

Från ett ganska så tungt inlägg med ångest och depp till lyxiga väskor. Ja det är väl precis så livet är. Idag är en ny dag och jag hoppas att den här dagen blir så mycket bättre. Jag tänkte bara visa upp er min nya goding. Ni har skymtat den lite innan men tycker den är värd ett helt inlägg. Jag har länge letat efter den perfekta weekend-bagen, i rätt storlek. Som man kan dra med till en helg på landet eller till en weekend i Paris. Har dessutom spanat in fen här från Louis Vitton ganska länge, men när Members hade en bra deal på den så var jag tvungen att slå till. Känner ni igen Members? Det är en sajt där dom varje dag har nya grymma erbjudanden på olika varumärken. En hel del mode men även också inredning. Jag tror dom har en kampanj med LV-väskor nu med. Det är upp till 50% på vissa. Hur bra? Jag är helt kär i min och den kommer få hänga med på många resor. Nu är jag sugen på att hitta en necessär till den också. Visst är väskan fin? Det fick bli min julkapp till mig själv i år. Det var jag värd!

 

Du blir medlem på Members HÄR

6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.