VECKANS SCHEMA

Måndag:

Möte hos min Arbetsterapeut mellan 10.00-11.00 direkt efter det så åker jag till gymmet och kör gympass mellan 11.00-12.00 går hem och äter lunch, sen så blir det jobb framför datorn med dels ett inredningsprojekt, mail-race och fakturering. Ska även sätta mig och göra ett mat-schema för veckan. Eftersom jag inte riktigt får till det där med luncher osv. Allt blir ju lättare om man följer något och dessutom vet vad sol behövs för att tillaga. På kvällen ska jag träffa Tove, så länge sen!

Tisdag:

Inga större planer faktiskt? Blir nog att jobba hemifrån på mitt kontor. Efter lunch ska jag möta upp Emelie och fota lite looks. En annan bloggare som bor hör i närheten, så vi tänkte att vi kunde hjälpas åt lite.

Onsdag:

Morgonpromenad sen hem och äta frukost, jobba lite och efter lunch så börjar min första vecka med ”Rebeccas egentid” jag har bestämt att en dag i veckan ska jag ha en liten lucka med egen tid där jag gör något jag mår bra av och något som gör mig lugn. Dessutom ska det vara mobilfritt. Jag tänker mig runt 3 timmar. Så varje onsdag mellan 12-15 ska jag egentid som kan vara lyssna på poddar, gå promenad, basta, åka på spa, ta en massage, eller ligga i sängen och inte göra något. Måste få in en sån tid och viktigt att det är samma dag samma vecka.

Torsdag:

Träna på gymmet! På kvällen är jag bjuden på ett event med EKPR & House of Rytm. De bjuder på middag och ska prata om deras nya vårkollektion.

Fredag:

Bjuden på Elle’s pressfrukost på morgonen. På eftermiddagen så har jag också ett yoga-event inplanerat med Emma. Det är företaget Naked som håller i det. Så skön avslutning på fredagen! Efter det ska jag möta upp mamma som kommer och hälsar på över helgen. På kvällen blir det bara fredagsmys här hemma. Laga något gott & mysa loss.

Lördag:

På lördagen ska jag & mamma ha en liten fixar-dag, vi ska framförallt röja och göra i ordning i mitt styling-förråd. Kanske även köpa mattor som jag vill lägga in där. Samt sätta upp hyllor för alla tavlor och posters. På kvällen ska vi ut & käka på restaurang, vet dock inte vart? Sen så ska vi checka in på hotell Clarion Sign.

Söndag:

Vaknar upp på hotellet och då blir det att äta den smarriga hotellfrukosten med mammsen sen är vi inbokade på lite SPA, så då blir det att bubbla, vi är även bokade på både massage och ansiktsbehandling. Hur lyxigt? Ska bli helt fantastiskt! Bara njuta och ha en unnar-dag. Som jag längtar redan nu!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.