LE OFFICE

Pennställ – Granit / Lampa – Lagerhaus

Weakly Planner – Granit / Posters – Desenio

Hej finisar! Jag har ju styrt upp mitt kontor lite mer nu och nu är äntligen tavel-list och lite tavlor uppe på väggen. Så det känns lite mer färdigt, dock inte rätt lampa. Men måste suga lite mer på den karamellen. Åh vet inte vad jag vill ha där? Är sugen på något i rotting typ. Men får se. Eller en svart? Hum .. SÅ himla svårt att få fina bilder på kontoret då det är så jäkla mörkt och i det här rummet så finns ju inget fönster, utan ljuset kommer ju från sovrummet och vardagsrummet men dom här bilderna får duga för den här gången. Jag är himla nöjd med färgen iallafall, kulören heter Pale Linden och kommer från Jotun Lady, det är en suppermatt färg. Påtal om kontor så ska jag ta och stänga ner kontoret nu och faktiskt ta lite fredag. Har jobbat med lite jobb för en privat kund som vill ha hjälp hemma, så roligt. Så har suttit med lite moodboards och shoppinglistor.

Hallå jag skulle behöva lite middags-tips, är inte sugen på något särkilt. Ligger ni inne på något gott? Hit me! Vad ska ni äta ikväll? Puss på er och ha en fin fredag!

Vad tycker ni om nya kontoret?

11

6 reaktioner på “LE OFFICE”

 • Helen skriver:

  Jag brukar kolla recept på appen på appen ICA Handla. Ikväll ska jag göra receptet laxtaco- tex mex style till mig å kidsenå, Frerik jobbar ikväll😣…Jag provade ett annat fish-tacorecept gjord på fish & crips gourmetfilé och med en salsa till med bla avokado, mango, koriander, chili och fetaost i. Blev dögott! Som barnfamilj är ju taco en standard typ varje fredag barnen är hemma och eftersom jag är hälsosammare med maten har jag sista tiden varit sugen på att testa fish taco. Finns massor med olika recept och variationer på det. Svingott var receptet jag testa förra fredagen så hoppas laxtacon är minst lika god ikväll! kramar

 • Helen skriver:

  Oj , haha min mobil ändrade min stavning en massa…

 • Helen skriver:

  ps: Jättefint kontor!!!!

 • Sara skriver:

  Så fint!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *