VI HAR BOKAT SKIDRESA

Nämen vet ni vad vi gjort? Vi har bokat en resa till snön. Jag, Henke, Klara, Axel, Jonte & Linnéa ska åka till Kungsberget för en riktig skidhelg. Fyfan så mysigt! Vi ska dit mellan 26-28:e Januari mellan fredag och söndag. Jag var ju i Kungsberget för 2 år sen. En så lyckad helg verkligen, här är lite bilder från den helgen. Finns det något bättre ämnat tillbringa en hel helg med sina vänner i en fjällstuga? Spela spel, dricka vin, gå på Afterski, laga mat, mysa, dricka varm choklad och åka skidor tills kroppen är helt mör. Åh vad jag längtar nu!! Perfekt avslut på Januari känner jag och så härligt med lite snö innan vi åker till värmen. Har varit taggad på en skidresa länge så riktigt kul att detta blir av nu.

Jag är ju inget skidproffs direkt men tycker det är roligt att åka litegrann och blir bättre och bättre för varje gång. Det är dock alltid lika läskigt i början innan man kommer in i det. Gillar ni att åka skidor? Jag hade velat lära mig åka snowboard, så coolt! Men verkar så himla svårt ju.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.