DAGENS INSPIRATION & 7 SAKER JAG VILL GÖRA I JANUARI

Mitt pinterest-knarkande slutade upp med bl.a dessa bilder sparade. Så himla mycket fin inspiration! Jag är verkligen helt kär i den mörkblå väskan från Chanel, vilken dröm! Sen så har jag insett att jag blivit en sucker för rutigt och brunt när det kommer till inredning. Jag äger nästan inget i brunt/trä till hemmet, vilket är lite konstigt. Eller jo puffen är ju brun & dagbädden men inte så mycket mer. Jag är sugen på en brun stol till mitt kontor samt införskaffa lite andra gobitar i brunt. Det är ju så himla snyggt till vitt, svart, grått & grönt som vi har hemma. Alltså bild nummer två, jag älskar allt där. Skulle vilja ha lite mer av den stilen här hemma, nu när det är nytt år så är jag lite sugen på att göra lite förändringar här hemma. Det hör liksom till!

7   Saker som jag gärna vill göra i Januari

 Möblera om och ändra om i hemmet

Som jag skrev här uppe så skulle jag vilja förnya lite här hemma, jag tröttnar ju ganska så fort och är sugen på att göra om lite, samt möblera om litegrann. Älskar ju att förändra! Det behöver inte alltid betyda att man köper nytt utan att man trollar litegrann med det man redan har.

Äta mer vegetariskt

Jag vill bli bättre på att laga mat och äta ännu mer vegetariskt. Det finns ju så galet mycket gott och jag är riktigt sugen på att äta massor fräscht. Ni kanske ligger inne på något supertips? Let me know!

Träna och hitta en ny träningsform

Jag skulle vilja försöka få till träningen iallafall runt 3 gånger i veckan, det känns ändå rimligt. Jag skulle även vilja börja träna någon ny träningsform, kanske testa något nytt pass? Jag kör ju mest kondition och funktionell träning och tränar alltid själv och på egna tider. Att träna pass känns som det vore något, plus lättare att ta sig till gymmet om man bokat ett pass?

Lyssna mer på poddar

SÅ skönt och avkopplande med poddar ju, det vill jag lyssna mer på. Just nu är mina favoritpoddar Skäringer & Mannheimer & Alice & Bianca.

Fika på mysiga fik

Eftersom det fortfarande är ganska kallt och ruggigt ute så är jag riktigt taggad på att sitta inne och mysa på olika inspirerande caféer med fina vänner. Hur mys? Dricka varm choklad och bara prata om allt mellan himmel och jord. Jag tänker att jag med borde sätta ihop en liten sthlmsfik-guide till er med alla mina favoritställen. Vore det något?

Hitta lite nya fina sommarkläder 

Eftersom jag drar snart drar till värmen så skulle jag vilja hitta lite fina sommarkläder som känns roliga att ta med till Thailand. Jag tänker att jag ska gå igenom mina garderober här hemma också, kan nog göra riktiga fynd haha. Det är ju ändå det bästa när man fyndar i sin egna garderob. Så mycket som man glömt bort ju!

Rensa, Städa & Fixa

Jag tycker att Januari känns som en riktigt rensar-börjar om månad, så det vore skönt att liksom bort med det gamla och in med det nya. Känner för att rensa bland lådor man aldrig rensar, städa garderoben och få ordning på allt. Även rensa och göra fräsch i alla skåp. Tänk så många skåp vi knappt kan stänga för alla grejer haha fyfan. Någon som känner igen sig?

Efter den här listan så känner jag mig ännu mer pepp på Januari, innan kände jag mig som sagt lite energilös men nu känner jag ändå att Januari kan bli riktigt härlig om man bara har rätt inställning.

 

1

4 reaktioner på “DAGENS INSPIRATION & 7 SAKER JAG VILL GÖRA I JANUARI”

  • Matilda skriver:

    Det är mina favoritpoddar med, men även spöktimmen. Älskar avsnitten om olösta mord, försvinnanden osv. Och tjejerna är så härliga. Sen Pira och Bråding. Gråter till mina avsnitt men så inspirerande människor som tagit sig från botten. Och creepypodden för spökhistorier och Jack är så bra! Okej nu öser jag på, men spår, mordpodden och en mörk historia om man gillar mord som mig

  • Johanna skriver:

    Tänker att vi ska fika hela tiden när vi kommer tillbaka, kanske även träna. Har så stora planer för oss, haha! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.