MOBIL STUNDER ♡

Vårt egengjorda nattduksbord, så himla simpla & enkla. Jag gillar dom verkligen, tycker om att dom är så små och inte tar så mycket plats.

Den här kavajen fyndade jag på H&M:s rea i Norrköping, har tittat på den innan så kunde inte hålla fingrarna borta

Håller på att städa bort all jul, faktiskt skönt! Är även sugen på att göra lite förändringar i köket, är sugen på nytt matbord och ny lampa.

Perfekta partytoppen, så himla fin!

Helt klart bästa burgarstället i stan, älskart!

Håller mig varm i min blåsa Isbjörn, den är så mysig och precis vad som behövs i denna hemska kyla. Ge mig vår!

Tokälskar min nya weekendbag, storleken är precis så man vill ha den. Det ända jag saknar är ett band, så jagkan ha den runt axeln, ska se om jag kan hitta något. Den här väskan kommer vara med om en hel del resor.

Idag gör jag ingenting och  det ska jag fortsätta med att göra hela dagen. Jag är forfarande osminkad och har pyjamasen på mig, ligger  just nu i sängen under min favoritfilt som är så gossig och knarkar Pinterest, en utav de bättre inspirationssidorna någonsin. Henke drog precis ut i kylan och gick till gymmet, han  frågade om jag skulle med, men jag sa ganska snabbt nej, jag vet att jag borde sagt ja och hängt på. Men orkade verkligen inte, så lär väl ångra mig vartefter men får se till att det blir av imorgon istället. Något dock som jag är sugen på att göra är glutenfria semmelwraps. Har sån jäkla craving, jag älskar ju semlor haha. Fick ett sånt sjukt sug efter ha sett några bilder på Instagram. Får se om jag och min lata kropp orkar pallra sig ut till köket och slänga ihop ett par. Vore ju förjävlafint!

1

4 reaktioner på “MOBIL STUNDER ♡”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.