VACAY I’M READY FOR YOU

Väska – Cult Gaia Örhängen – Marc Jacobs Solglasögon – Le Specs

Sandaler – H&M Handduk – Toteme Lotion – Gucci Baddräkt – Toteme (annonslänkar)

Hej finisar, hur mår ni idag? Hoppas ni haft en härlig start på fredagen. Det är som sagt fredag och hur glad blir man inte då? ÄLSKAR verkligen fredagar som ni vet och alltid gjort. Jag gick upp vid halv 9 imorse, sen dess har jag ätit frukost med Pappa, Henke & Shari. Samt gått igenom alla mina kvitton för bokföringen, fyfan så tråkigt men det är ju sånt som måste göras, så det var lika bra att få det gjort. Så tänkte ta och posta det till min revisor idag. Har även hunnit bokat flyttgubbar till dagens tömning, hade ju en tömning igår och även en idag. Har också sagt hejdå till Pappsen och hans tjej Shari som sticker till Thailand i 4 veckor, dom ska vara borta en hel månad. Så jäkla underbart! Så avis, men vi ska ju faktiskt också iväg inte lika länge men ändå. Är så taggad på att resa nu så ni anar inte, satte därför ihop ett litet kollage med produkter som gärna hade fått hänga med på resan. Dör för den här väskan, den blir det att beställa direkt! Hur fin är den inte? Perfekta semesterväskan ju!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.