THAILAND MOMENTS

Hej kompisar! Hur mår ni? Jag är så jäkla trött, jag vet inte om det är min nya medicin eller om det är julledigheten och mörkret som gör att jag är helt energilös. Känner mig som ett vrak, typ överkörd av ett tåg. Ingen energi till något alls, hatar att vara såhär seg och trött. Jag vill vara full av energi, glad och pigg. Jag började den här dagen med att gå till min psykolog vid 13, det var för en koll för att allt se hur det går med min medicin osv. Tänkte ta och berätta om mediciner och sådär i ett eget inlägg. Nu sitter jag iallafall och äter på Joe & The Juice här i Avik. Ska nämligen på ett till besök på mottagningen, hos min arbetsterapeut. Ska bli skönt att få komma till henne och börja strukturera upp och få ordning på allt. Eftersom besöken var så tätt in på varandra, så orkade jag inte åka hem emellan. Bjussar på lite Thailands minnen sålänge, fan vad jag är glad att jag ska dit om 5 veckor. Årets bästa beslut helt klart!

4

4 reaktioner på “THAILAND MOMENTS”

 • Anna skriver:

  Åh herregud vilka fina bilder, älskar dem med ananasen! Känner förresten precis som du just nu, helt tom på energi… Tror det är mörkret för min del, men hoppas vi blir piggare snart oavsett vad det beror på! ♥

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack så jättemycket 😍 hoppas på att ta lika fina nu när jag åker. Jag blir alltid så inspirerad när jag reser. Men det är nog mörkret för många, man har liksom ingen energi alls? Känner verkligen samma. Hoppas det vänder snart som sagt ☺️ vi går ju åt rätt håll iallafall ❤️

 • Pauline skriver:

  Sååå snygga bilder, den med ananasen bakom ryggen bör du göra en tavla av, sååå fin!!!! <3

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   men vad gullig du är 🙂 Tack så jättemycket, haha det skulle kännas lite väl ego haha. Tack snälla för den fina kommentaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.