MY LOOKS 2017

Jag tänkte att det kunde vara roligt att dela med mig av alla mina looks från 2017,  förra året så lovade jag er så mycket mer outfits och inspiration när det kommer till mode och kläder. Då året innan (2016) var ett riktigt dåligt år för mig när det kom till kläder, looks och outfits. Jag hade inte så mycket inspiration och hade tappat glädjen kring just min stil. Visste inte ens vad min stil var eller vad jag gillade? Men 2017 gjorde jag lite av en comeback och bjöd på en hel del outfits. Jag kände verkligen att jag var påväg tillbaka och tyckte det var så roligt igen. Vilket även syns på mig och mina kläder, det känns mer genomtänkt och känns som min stil är tillbaka. Jag vågade vara mig själv och bar mycket mer färg och mönster vilket jag älskar. Så här är 36 looks från 2017, kanske har ni någon favorit? Vore så himla roligt att höra vilken look som ni gillade allra bäst? I år vill jag bli ännu bättre och fortsätta leverera massor utav härliga outfitbilder. För jag vet ju att ni uppskattar det,  jag ska se till att teama upp med en fotograf också så jag kan fota looks regelbundet och bjussa på.

Vilken är er personliga favorit?

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.