TACK FÖR ATT NI ÄLSKAR MIG FÖR DEN JAG ÄR

TACK FÖR NI ÄR NI 

Det känns så skönt, skönt att ha berättat om min diagnos. Att inte längre behöva ha någon fasad och jag inte längre behöver ljuga eller dölja. Jag behöver heller inte hymla om något. Det är sån lättnad att ni vet och att dom flesta i min närhet vet. Trots att många kanske redan visste eller anat det? Allt kommer bli så mycket enklare nu och det känns som om ni kommer förstå mig mer och även kommer lära känna mig bättre. Ni har skrivit så fina grejer och all er respons är bara helt underbar ♡ Så mycket fina kommentarer här och på bloggen, så många meddelanden och  även sms från vänner. Vad hade jag gjort utan er? Ni ger mig så himla mycket kärlek och hopp. Ni ger mig ork att fota, skriva och redigera och leverera 365 dagar om året. Tack för ni respekterar mig för den jag är, tack för att ni gillar mig för den jag är. Jag har verkligen tyckt att det har varit jobbigt att ni inte vet, typ som att ni inte fått se mitt riktiga jag. Svårt att förklara men jag ser verkligen fram emot et nytt år med er, där ni får hänga med i min riktiga, kaosiga och härliga vardag. Är det någon som undrar något eller vill att jag ska berätta om något särkilt kring ADHD’n så får ni bara hojta och kommentera här? 2018 NU KÖR VI!

0

2 reaktioner på “TACK FÖR ATT NI ÄLSKAR MIG FÖR DEN JAG ÄR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *