VÅR NYÅRSSFTON

Såhär såg det ut på vårt nyårsfirande igår, mitt lugnaste nyår någonsin. Men det var precis vad vi var i mood för också. Inte så mycket party utan mer fokus på kärlek, god mat och häng. Vi var hemma hos Johannes & Emma där vi åt trerätters, drack bubbel och kollade på fyrverkerierna. Det var så magiskt, dom bor på 18:e våningen på Liljeholmskajen, så dom har utsikt över hela Stockholm typ. Så himla himla fint var det. Dom har en stor inglasad altan så där satt vi större delen av kvällen, så lyxigt att kunna se allt uppifrån än att stå ute och frysa i kylan haha. Stockholm är SÅ fint! Efter tolvslaget så började jag få världens migrän, så la mig på soffan, vilade och myste lite med Leo som var så nyårsfin. Runt 02 tackade vi för oss och åkte hem. Sånt mysigt nyår, idag blir det soffan hela dagen värvat med sängen haha. Vi tänkte äta pizza och se nya Beck med.

Har ni haft en bra nyårsafton?

0

2 reaktioner på “VÅR NYÅRSSFTON”

 • Frida skriver:

  Halloj! Två frågor, vart är din glittriga jumpsuit? Den va så så så fin på dig!

  Och undrar även vad du tar dina bilder med? Är det en speciell kamera? Är du nöjd med den? Kan du rekommendera nån annan kamera? Gillar alltid dina bilder så himla mycket och är ute efter en lätt liten kamera som ändå kan ta bra bilder samt gärna bluetooth överföring, meeeen kanske inte även den dyraste prislappen. Har du några tips? Kanske?

  Kram kram och gott nytt år!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Den kommer från NAKD, hittar den dock inte längre. Så vet inte om den är slutsåld? 🙁 Men åh tack snälla!

   Alla dom här bilderna som är i det här inlägget är tagna med min iphone, en Iphone 8PLUS, den är helt sjukt bra för att vara mobilkamera så blir faktiskt en hel del bilder med den när jag inte orkar släpa med den stora. Annars fotar jag mycket med min Canon Eos 5D Mark III, den är så grym men tyvärr väldigt dyr och ganska stor. Jag är själv sugen på en mindre, OLympus har grymma mindre kameror. Dom är nästan lika bra som systemkameror. Just nu finns det ju många kompakta systemkameror som är väldigt bra och har hög standard. Jag gillar verkligen Canon och tycker dom har riktigt bra kameraor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.