HEJ FRÅN MOBILEN!

Innan jag stack på julledighet så hade jag ett sista möte på MR CAKE, när man är gluten som jag så var det inget ställe att hurra för. Det fanns typ bara biskvier, annars mysigt ställe!

Jag & Henke unnade oss en selfie under julafton haha.

En annan möteslunch!

 

Fika med mammsen i Linköping, det är lite av våran grej!

Mysigaste tröjan som jag fyndade på H&M, har bott i den dom senaste dagarna, så gossig! Köpte den i en riktigt stor storlek, så skönt!

Henkes mamma vet hur man lagar husmanskost, det kan jag lova. Vi blev bjudna på köttfärslimpa med bacon och kokt potatis, jo man tackarr! Så himla gott!

Vem älskar inte glitter? Mer glitter åt folket!

Hur himla fina julblommor? Fick dom av våra vänner när vi hade lilljul.

Finns det något godare än chailatte såhär års? Skulle inte tro det. NOM NOM!

Jag vet ju att ni älskar när jag delar med mig av mina mobilbilder, så här kör vi. Här kommet ett gäng från dom senaste dagarna. Idag har jag haft en riktigt chill lördag, i förmiddags så var vi hemma hos pappa med farfar, tog en fika och catchade upp och strax efter 15 så drog jag till Maria och hennes lilla Nils. Blev så glad att jag hann och träffa dom innan vi åker tillbaka till Stockholm,  det var så länge sen vi sågs så det var verkligen på tiden. Vi pratade ikapp tiden vi inte setts, lekte med Nils och så hade jag med mig fika, så vi myste massor och fikade. Nu är jag hemma hos mamma igen, vi tänkte beställa pizza och kolla på någon film typ. Henke kommer hit också, sen blir det att packa för oss eftersom vi åker tillbaka till storstan imorgon efter nästan 2 veckor.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.