INSPIRATION INFÖR NYÅRSDUKNINGEN

Jag tycker det är snyggast att hålla dukningen mörk kring nyår. Med mycket svart, silver, glitter & guld. Ett enkelt sätt att dekorera bordet är att dekorera det med sifferballonger. Hur fint?

Dekorera champagne glasen med någon rolig detalj, så enkelt men så fint!

Såhär skulle jag vilja göra på något nyår, så lyxigt och så fint upplägg. Det är dom små detaljerna som gör så mycket på en lyckad fest eller middag.

Jag älskar ju att gå bananas på pyntandet och gärna kring nyår. Vem älskar inte en massor glitter & ballonger? Jag är ibland lite sugen på att jobba med event, så kul! Ett tips är att göra ett bord liknande detta, kanske en liten festlig bar? Det är fint att samla många dekorationer på samma ställe!

Något som är riktigt festligt och som vi gjorde på min senaste nyårsfest jag styrde var att köpa massor fina ballonger, sätta på guldband och sen fylla ballongerna med helium så dom kan flyga upp i taket sådär snyggt!

Som ni vet så älskar ju jag att dekorera, piffa och ha mig. Älskar att göra sånt! Inför nyår tycker jag det är snyggt om dukningen går lite i mörkare. Tänker mig en grå eller svart linneduk och så porslin i grått. Vi har hållit på och velat massor vad vi ska göra på nyår. Men nu har vi äntligen bestämt oss. Det blir nyår i Stockholm men ett lugnt sådant. Vi ska hem till Henkes brorsa över nyår och äta trerättersmiddag, dricka vin, se på fyrverkerier och skåla in nya året i bubbel. Jag tänkte faktiskt ta ansvar för dukningen och göra lite nyårsfint med inspiration från ovan. Det är det där lilla som räknas. På menyn blir det Skagen toast till förrätt, oxfilé och hasselbackspotatis till huvudrätt och efterrätten har vi faktiskt inte klurat ut än. Hum?

Vad ska ni göra på nyår? Vore roligt att höra vad ni har för er!

4

5 reaktioner på “INSPIRATION INFÖR NYÅRSDUKNINGEN”

 • Malin skriver:

  Har inte heller några stora planer. Jag har varit krasslig sen innan jul och för mig är det en fest att äntligen börja bli frisk! Har varit inställd på ett lugnt nyår i år och det ska bli så skönt att fokusera på god mat och att umgås! Börjar kanske bli gammal, men så skönt att vakna morgonen efter och vara ”pigg”…haha :–)))

 • Helen skriver:

  Jag har alltid haft ångest inför midsommar och nyår. Jag vet aldrig hur det kommer att firas, har aldrig haft ett gäng som tradionellt firar ihop år efter år. och i och med att jag fick barn så tidigt långt innan mina vänner bjöd de inte med mig pga av det tror jag. Vi var så små då så jag tror de tyckte barn var ivägen. Men i år har vi inga barn hemma och lyckats få 9 gäster hit. Så jag håller också på att planera dekorationen för fullt, och det liknar lite dina bilder och idéer här iallafall färgvalet, ska pynta redan ikväll så jag inte behöver stressa imorgon… Ni hade ju med kunnat komma om vi visste att ni inte hade bestämt vad ni skulle göra… Du är ju en sån härligt sprallig tjej som livar upp stämningen! Hoppas ni får ett fint nyår! Är skönt att ta det lugnare ibland! Det brukar vara min melodi ofta! Är det för att man blir äldre?! 😂😙kramar

 • Hannah Strand skriver:

  Hej! Ser att du har dom svarta pinnstolarna från ellos. Är sugen på att beställa dom men undrar om du tycker färgen skavs bort lätt eller om dom är hyfsat tåliga? Gillar din stil!!!

  Kram Hannah

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men dom skulle jag ändå säga är i väldigt bra kvalle 🙂 Den svarta har hållt riktigt bra. Så satsa på dom tycker jag, väldigt snygga ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *