LINKÖPING ÖVER DAGEN

Hallå där i stugorna! Jag & mamma fick ett ryck idag och åkte till Linköping, kände att vi ville göra något. Så typiskt oss, så rastlösa PC framförallt jag. Så istället för att vara hemma så åkte vi till grannstaden. Där vi har strosat runt omkring i stan, tog en fika på ett mysigt kafè, drack varm choklad och spanade in mellandagsrean och shopping utbudet. Vi inhandlade även lite mat för kvällen. En riktig mysiga med andra ord! Det var så juligt och fint i Linköping. Det var himla länge sen jag var där nu faktiskt, så det var på tiden att åka dit. Blev ingen större shopping för någon utav oss, jag hittade enbart en stickad tröja på rean, det var det enda. Nu ligger vi båda helt slut i soffan, denna jul har dragit musten ur mig!? Är helt jäkla slut, är på riktigt sovtrött hela tiden och sover till typ 10 om dagarna, vad är det som händer? Hoppas på att få lite ny energi i Thailand :))

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *