GOD JUL

Byxor – NAKD Kavaj – NAKD Örhängen – H&M Skor – NELLY

God jul älsklingar! Hoppas ni haft en mysig julafton? Vi har haft en riktigt skön oh mysig julafton här i åby. Ätit mat så vi typ rullar fram, tittat på julklassiker, spelat julklappsspel, spelat sällskapsspel, öppnat julklappar och bara umgåtts. Gud vad jag älskar julen! Vi var som sagt ett gäng på typ 10 pers hemma hos Henkes familj. Jag tog en hel del bilder, så tänkte att ni skulle få se. Jag tänkte faktiskt att jag skulle ha den här kostymen på mig i vinrött, visst är den fin? Men det blev det inte, det blev grön dress istället. Ni ska få se snart, vi ser på Svensson Svensson här, så jävla bra. Man bara älskar ju MAX, så jävla underbar, garvar ihjäl mig haha. Ikväll ska vi bort på middag hos Linda & Jesper med dom och även Jessica, Petter, Harry & Tove.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *