CHRISTMAS MORNING

I inlägget förekommer reklam för Gina Tricot.

Mjukisset – Gina Tricot Inneskor – Flattered

Då var Dan före doppardan här och jag bor redan i mitt mjukisset, hur himla fint & mysigt? Dessutom så är det i vinrött och passar extra bra nu inför julen. Det är så skönt och har en känsla av att jag kommer bo i detta och dessa inneskor i fluff. Helt klart min favorit outfit just nu! Älskar att chilla i mysiga myskläder. Den här dressen är ju dessutom en perfekt julklapp. Åh imorgon är julafton och jag är så himla taggad, jag är som ett litet barn på julafton och vill bara att imorgon ska vara nu.

Idag ska jag & Henke inhandla några grejer, julbaka lite smått och ha minijulafton hemma hos hans familj. Men först julgröt hos mamma. Hörs senare finisar!

0

3 reaktioner på “CHRISTMAS MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *