IS IT TO LATE TO BE GOOD?

Jag tänkte tipsa om lite julklappsinslagning, jag älskar ju att slå in julklappar och gärna lägga mycket tid på det. Mitt tips är att hålla alla klappar i samma röda tråd. I år fick det bli natur, vitt, svart, randigt & lite rött. Vill du få klapparna sådär extra fina? Se till att vara lite kreativ när du slår in klapparna, använd sidenband eller hampatråd istället för vanligt snöre. Sätt dit någon grön kvist, antingen eucalyptus eller granris? Varför inte sätta dit en pepparkaka eller kanelstång? Gör det hela lite mer levande och personliga. Såhär ser några utav mina klappar ut i år. Nu är jag helt färdig med klapparna, så jäkla skönt! Hur gossig är inte min jultröja från Gina? Så fin!

Just nu ligger jag nedbäddad i sängen och mår skit :(( har så fruktansvärt ont i halsen och är så hängig. Jag har vilat hela kvällen och enbart druckit varm vatten med citron & honung. Ska be Henke köpa hem Strelepsils med. Hoppas innerligt att jag mår bättre imorrn, det var väl självaste fan att man ska bli sjuk när ska vara lite ledig. Hoppas jag mår bra till julafton iallafall!

1

6 reaktioner på “IS IT TO LATE TO BE GOOD?”

 • Mamma Sabine skriver:

  Åhhh vilka fina paket 😍ja gumman hoppas blir bra snabbt nu till jul o allt 😍❤️😘

 • Anna skriver:

  Var hittade du kanelstängerna? Inhandlade nämligen det igår men hittade bara ca 4-5 cm långa, söker sånna som du har på paketet 😍

  Och krya på dig! Vila mycket så blir du säkert bättre till julafton 💞

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Dom är faktiskt köpta på Ica i en påse 🙂 tror det var ICAs egna märke? ☺️ Hoppas du hittar! Tack snälla fina du☺️😘❤️ Hoppas verkligen jag blir frisk till söndag❤️

 • Malin skriver:

  Stackare! Är också sjuk… ont i halsen och snuvig. Så typiskt då jag nu ska vara ledig i mellandagarna. Men gissar att det kanske är ett tecken på att jag borde vila. Får bli god mat, böcker och att umgås och se filmer. Passar på att önska God jul och ta hand om dig! 🙂

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack snälla söta du och verkligen krya på dig på dig med💝 se till att vila massor. Ja men precis, det brukar vara tecken på att man kört på lite för mycket. Nu blir det vila och mys som sagt. Så skönt! Hoppas du får en fin jul 😊 Många kramar, detsamma 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *