JULMARKNAD, UTRYMNING, ÖVERRASKNINGSFEST, SVINDYR FIKA & ÅTERKÖP

Jag har blivit någon nattbloggare på sistone, mer än vanligt haha. Kan inte sova, har väl kanske att göra med att jag somnade på soffan för ett par timmar sen. Istället för att jag ligger och kollar upp i taket så tänkte jag att kunde dra min helg i bilder istället. Så here we go!

FREDAG:

Jag & Henke hade en lugn fredag förmiddag, han klippte håret, jag fixade bryna hos bästa Felicia. Vi lunchade på Phils, plockade och styrde hemma. På kvällen kom Pappa & Shari, då blev det glöggmys, plockmat, vin och sällskapsspel till småtimmarna. Älskar verkligen att spela spel, speciellt detta spelet. För man verkligen garvar ihjäl sig!

LÖRDAG:

Först julfrukost hemma i lyan, alla vaknade runt 10 eftersom vi gick och la oss så sent. Efter frukosten drog vi in till gamla stan för att strosa på julmarknad. Vi fikade dessutom på ett fik där som var rena rama rånet. Min & Henkes fika kostade 250 spänn??? Dessutom så var det inget gott. Så var helt klart sämsta fikan på länge. Liksom en brownie kostade 90 kr och smakade inte ens nutella. Blä! Julmarknaden var iallafall mysig.

Efter julmarknaden åkte vi hem & chilla lite. Sen strax efter 18 så drog vi in till stan för att dra på överraskningsfest för Oliver, så vi mötte upp 10 andra på Ljunggrens. Dock blev själva överraskningsmomentet ganska så fail, precis när Oliver, Lisa, Amalia & Erik ska gå in till oss så går brandlarmet och alla måste utrymma haha. Vad är oddsen? Vi dansande, sjöng och parta sen hela natten. Maten på Ljunggrens var så grym också! Mums! Helt klart den bättre trerätters jag ätit för väldigt bra pris.

SÖNDAG:

Har mest legat i sängen och pillat mig i naveln, när jag tröttnade på det så fick jag ett ryck och åkte tillbaka med granen. Sa ju att den var så förbannat torr så jag drog med Pappa & Henke till Bauhaus och reklamerade den. Det gick så bra och jag fick ta en ny gran. Pappa & Henke tyckte dock jag var så jobbig haha. Så då var det bara att börja om med allt haha. Men nu är är nya granen på plats och det blev så fint, annars har jag redigerat bilder tagna av @malin.goransson & mest myst hemma.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.