CHRISTMAS MARKET

Hej finisar! I helgen har vi haft Norrköpingbesök av min älskade Pappa och hans tjej Shari. Vi har haft det så mysigt och igår så åkte vi in till gamla stan och gick på julmarknad. Drack varm choklad, köpte brända mandlar och bara myste. Älskar sånt! På kvällen så var jag & Henke iväg på överraskningsfest för Oliver. Vi var 12 pers som hade bokat bord på Ljunggrens, vi åt trerätters och drack drinkar innan vi drog vidare. Så himla kul kväll! Jag & Henke ramlade in vid 03.30 så idag är man lite sliten, vi gick dessutom upp vid halv nio och åt julfrukost med Pappa & Shari som dom hade fixat. Så underbara! Nu blir det chill resten av dagen, ikväll ska vi dock på adventsmys hos Emma, Henkes förra kollega. Glögg & julquiz man tackarr!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.