DEAR SANTA

1. H&M HOME 2. Tvålar från Byredo 3. Mango 4. Tallrikar från Matteus 5. H&M HOME 6. Gucci Bälte  7. Handdukar Gant 8. LV Passfodral 9. Zippy Coin Purse – LV 10. Grått överkast H&M 11. Mango 12. Åhlens 13. Canon Legeria Mini Vlogg-kamera 14. House Doctor 80 cm Spegel

Sorry för sena kvällsinlägg men det har blivit så den här veckan, har som mest inspiration då, Vem vet kanske finns det fler nattugglor där ute? 11 dagar kvar till Julafton. Vad hände där? Halva December har gått, helt galet. Det här är iallafall vad jag önskar mig av Tomten. Samt lite massage och ett härligt 2018. Jag tänkte även att jag skulle knåpa ihop ett kollage med lite julklappstips. Liksom lite sista minuten klappar. Det är så skönt denna julen, jag känner mig inte stressad alls, utan bara lugn och känner att jag i år kommer kunna njuta av julen ordentligt. Vet inte vad det beror på? Men känns som jag har lite koll på läget och liksom inte stressar upp mig för minsta lilla grej. Jag har också blivit bättre på att prioritera och ta hand om mig själv mer, förra julen kände jag mig så mycket mer stressad och hade mest panik för hur man ska få ihop allt. Men så är det inte i år, jul ska inte vara stress och jobbigt. Den ska vara lugn och full av kärlek och mys! Hur känner ni? Är ni stressade inför jul eller är ni bara helt chill? 

2

1 reaktion på “DEAR SANTA”

  • Helen skriver:

    Stressad! 🙋‍♀️ 😥 Men det är för att det är så mkt åtagande i livet runtomkring som inte innefattar jul som måste skötas fast julen närmar sej… Så julen halkar efter lite här…Mkt i skoluppgifter, hem å barn som ska skötas, allt pusslande med jobbtider och träningar. och idag Fredriks 30-årsdag. Vilket är superroligt såklart 😁men önskar att jag var helt ledig så jag kunde enbart få lägga min energi på hans födelsedag… Ibland känner man sig otillräcklig. Man ska räcka till, till så många, mina 2 barn, räcka till som flickvän(så sjukt att jag har krav på det när jag vet att F är nöjd med mig ändå och älskar mig kravlöst), som syster, dotter och vän samt student… Det är tungt ibland att rodda allt! Men tror vintermörkret spelar in ett spratt nu med! iallafall på energinnivån.. Så jag längtar till jul och hoppas att jag kan ta ett par dagar ledigt från skolarbetet och bara få vara och umgås med dem jag älskar..
    Sen tror jag vi tjejer är bra på att pressa oss för hårt och ställa för höga krav på oss själva… Man måste tex inte julpynta om det blir för mkt, det blir jul ändå till slut oavsett… 😊 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *