20171214

Startade min morgon med att vakna vid typ 10 efter ha stängt av alarmet typ 17 ggr, så sinnesjukt de senaste dagarna. Är det ens morgon när klockan är efter 10.00? haha. Sömnen kommer bli så mycket bättre när tanden är läkt tänker jag (läs hoppas)

Jag slängde i mig lite frukost, vilket blev en clementin och torr macka haha. Fancypancy! Något som däremot är fancy är dessa skor, OMG så fina dom är!

Jag tog tuben till Stadion där jag mötte upp gulliga Malin, vi tänkte fota ett par looks. När jag åkte så duggade det bara litegranna..

Men när vi väl skulle börja fota efter ha hittat bra locations så började det såklart regna ännu mer, men vi kämpade på trots regnet och Malin stackarn fick typ gömma sig under jackan för att ens se något på kameran. Det såg så jävla roligt ut haha. Kolla in min snap: rebfres & Insta story @rebfre haha. Vi fotade iallafall på och fick riktigt schyssta bilder, på ena looken hade jag detta. Men mer om det i ett helt inlägg.

Eftersom vi fotade två looks så var jag tvungen och byta om, eftersom det regnade och var svinkallt ute så kände jag inte för att byta om ute och kände inte för att stå halvnaken på Stadion heller för den delen haha. Så vi smög oss in på Musikhögskolan som ligger där och lånade deras toalett. Det gick ju bra som attan och här står jag med en jacka som inte ens fick plats i påsen haha. Livet som bloggare (packåsna all the time)

Efter ha kämpat på ute i kyla, blåst & regn så förtjänade vi lite go-lunch tyckte jag. Vi tog oss in till stan och satte oss på en utav mina favvis-restauranger och åt och planerade foton/samarbeten osv. Så mysigt!

Här har ni henne, säg hej till grymma Malin Göransson, ni hittar henne på @malin.goransson på Insta, superduktig verkligen och så go tjeja!

Jag var ju bara tvungen att ta en Chai latte på vägen hem och mjukna upp hihi. Älskar föresten muggen, hittade dessutom den här juliga väggen fylld av slingor så var ju tvungen att föreviga den såklart!

Ett juligt och ruskigt Stockholm, mysigt ändå!

Inspiration till dagens julbakning, skickade den här till Emma tidigare idag. Hon och jag ska nämligen julbaka & julpyssla ikväll. Samt dricka varm choklad & kolla på Jul med Ernst. Har ni hört något mysigare? Skulle inte tro det. Tror dock inte resultatet på vår pepparkakor kommer se ut såhär dock .. Eller vad säger du Emma? Haha. Häng med resten av kvällen på Insta Stories @rebfre, nu ska jag fortsätta städa/rensa garderob och plocka undan innan hon kommer. Puss på er och ha en mysig torsdag!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.