DETAILS

Detaljer från mina senaste looks

Hej finingar! Nu sitter jag och bloggar i bilen påväg hem till Stockholm efter en helg i Norrköping. Johannes (Henkes bror) är också med, så jag sitter här bak och myser. Jag älskar ju att åka bil/buss när det är mörkt, så länge man slipper köra själv haha. Så sitter man och lyssnar på någon härlig musik och jag blir alltid så lugn när jag transporterar mig. Oftast somnar jag ju alltid, men inte på sistone faktiskt. Angående visdomstanden, så är jag ganska svullen nu. Känner mig som en jäkla hamster, har liksom som en mindre tennisboll på högra sidan. Jag har inte haft någon supervärk som tur är, förutom inatt då fick jag gå upp och ta en värktablett och låg och vred fram och tillbaka innan jag kunde somna.  Det värsta är ju liksom dels att man är svullen mens en att man liksom inte kan gapa eller tugga. Så äter bara jätteförsiktigt genom att tugga på vänstra sidan. Hoppas att det är bättre imorgon, då är jag ändå inne på dag 4 så får hoppas det.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.