ADVENTSKALENDER LUCKA 2

Hej mina favoriter  Hoppas ni mår bra? Vad roligt att se att ni uppskattade min adventskalender så mycket, idag är det ju andra advent vilket innebär att det är dags att öppna lucka nummer 2 i min kalender. Eftersom jag vet att så många utav er älskar mina sammetsgardiner jag har hemma, samt att dom är ganska dyra och dessutom svåra att få tag på. Så har jag ordnat att två stycken utav er har idag chansen att vinna ett par varsin gardiner i valfri färg från märket Boel & Jan som säljs hos min favoritbutik Bo Boutique.

Det ni behöver göra är:

Gå in HÄR och välja vilken färg ni skulle vilja ha på era gardiner. Finns så många fina!

Samt följa @boeljan.se & @homebyrebfre på Instagram

Kommentera sen här med vilken färg du önskar Tävlingen avslutas den 17/12. Lycka till finisar!

0

97 reaktioner på “ADVENTSKALENDER LUCKA 2”

 • Matilda skriver:

  De finns i så många fina färger! Synd bara att det är 140 breda. De jag har i sammet är 3m breda, men finns inte alls i lika många fina färger som dessa. Hade jag haft mindre fönster hade jag lätt varit med 😃

 • Eira skriver:

  Tjoho!! Jag är med!! De grå hade varit fantastiska hemma hos mig :)) kram! Följer båda under namnet @eiramattsson

 • Anna skriver:

  Åååh behöver såna instagramvänliga gardiner 😍😍😍😍 de grå skulle va perfekt! Följer på IG under @choicebyanna 😚

 • Sofia skriver:

  Hej! Dom vita skulle sitta som en smäck i mitt sovrum 🙂 följer under namnet bmodig.

 • Sara H skriver:

  Åh jag som äälskar dina gråa sammetsgardiner! Hade mer än gärna haft dessa gråa i sammet hemma! (sara_hoglund) kraam

 • Anna skriver:

  Lila! Har precis köpt min första lägenhet tillsammans med min pojkvän så detta vore drömmen!

 • Therese skriver:

  Dem ljusgråa eller svarta! Hade suttit som en smäck i mitt nya kök! Följer på instagram 🙂

 • Johanna Berglund skriver:

  Vilken magisk tävling!! Håller tummarna för dem gråa gardinerna, hade passat perfekt i min lilla lya 😍✨ Följer på IG under @johannaberglund

 • Anna skriver:

  Gråa😍 Följer båda och mitt instanamn är Annalundas.

 • Sanna skriver:

  Åh, vilken drömvinst! Har länge önskat mig gardiner i sammet, men ekonomin som ensamstående har satt stopp. Hade varit perfekt med det fina i turkos det hade matchat perfekt här hemma hos mig.

  Följer bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Pauline skriver:

  Åh vilken fin lucka! Jag älskar dom beige gardinerna. Dom skulle passa fint in i sovrummet och ge en mjuk härlig lyx hotellkänsla. Följer såklart redan dig och nu båda på namnet i.ampauline på instagram. Kram och trevlig 2a advent <3

 • Lisa Sörensen skriver:

  Åh vad roligt med tävling, speciellt när det är precis det som jag behöver! 😍 har spanat runt ett bra tag efter nya gardiner och dessa är helt perfekta! De jag skulle önska mig är ”Anna” i den mörkgröna färgen 🙂 håller tummarna för adventstur! Följer båda kontona under namnet @sorensenlisa

 • Malin Stjernberg skriver:

  Åh ja!! Älsk på de 🤩 Har ett par tunna fula vita penelllängder i vardagsrummet nu som är long over do 🤭 de är så hemska! Så ett par vita/naturvita tjocka och exklusiva gardiner skulle göra rummet rättvisa 😍 Förresten! Är vinnaren i lucka 1 dragen?

 • Malin Stjernberg skriver:

  Följer på insta/heter MALINLINNEA där

 • Paola skriver:

  Jag har ÄNTLIGEN tapetserat om i sovrummet 🙂 Från obestämbar aprikos med hemsk bård till ganska mörk blå. De ljusgråa skulle passa perfekt!

  Följer på ig under @mikkimuz

 • Ellen skriver:

  Åh drömlucka! Jag hade verkligen velat ha de gråa här hemma 😍

 • Freja Tell skriver:

  Dom ljusgråa skulle vara så fina hemma hos mig! 😊😘

 • Lina Lundmark skriver:

  De grå hade varit såååå fina i mitt vardagsrum, hade blivit pricken över i!

 • Felicia skriver:

  De turkosa vore sååå snyggt att bryta av mot allt mitt vita hemma hos mig. Dröm!

 • Lina gillström skriver:

  Jag skulle vilka vinna de lila sammetsgardinerna 😍 perfekt till vår nya lägenhet med 2.80 i takhöjd! Dröm!!

 • Clara skriver:

  Har följt båda kontona! Jag hade supergärna velat ha de rosa. Det hade gjort mitt sovrum helt komplett.
  Heter claralinge på instagram.

 • emma skriver:

  Åh! Hade gärna haft dom vita här hemma i sovrummet! 🙂 Så fina!

 • Victoria Holmqvist skriver:

  Så fint med sammetsgardiner! Jag skulle vilja vinna de ljusare gråa. Håller alla tummar och tår, toppen bra tävling 😀🎄🎅

 • Jonna skriver:

  Hej 🙂 jag vill så vara med! Jag älskar dem gröna helt klart. Perfekta i mitt nymålade sovrum!

 • Sarah skriver:

  Precis suttit och letat sammetsgardiner på nätet i två timmar men inte hittat rätt. Så ser jag att du lottar ut ett par 😍 de grå vore perfekta i vårt nyrenoverade sovrum. Sarahgranb heter jag 🙂

 • Ida Gredemyr skriver:

  Men wow! Jag skulle göra mycket för dessa gardiner 😭 Tror att offwhite hade passat perfekt i vårt sovrum som äntligen börjar ta form! ❤️

 • Gabriella skriver:

  Vilken dröm! Håller på att inreda om lägenheten efter ett långvarigt break-up, och hade mer än gärna önskat dessa gardiner för att pigga upp mitt nya sovrum så att det blir precis som jag velat! 😍

 • Amanda skriver:

  Jag önskar mig de gråa till vårt vardagsrum som är under ”renovering”. Har bytt ut alla möbler och letar nu efter ett par fina gardiner som kan få hänga inför mitt 25-års kalas! Håller tummarna, vore en fin julklapp och 25-års present 🙂

 • Malin skriver:

  Åhh älskar sammet och de gråa vet jag precis vart jag skulle ha här hemma😍🌟 @malinjosefineutter

 • Camilla jämtenstål skriver:

  Dom grå är sååå fina 😍😍

 • Malin skriver:

  Ååh vilken bra lucka! Har länge velat köpa nya gardiner till sovrummet, just såna som du har! Håller tummarna för att få inreda med dessa! Följer båda på instagram med namnet @malinoolander

 • Matilde Kyrö skriver:

  Wow vilken grej!! Fantastiskt snygga gardiner 😍 Vill ha de lila! Följer på instagram under @matildekyro ⭐️⭐️

 • Åh vilken underbar lucka! Jag håller precis på att leta gardiner till vårt vardagsrum och hittar inga snygga! Tills NU – de svarta skulle passa perfekt hos oss ✊🏼😍

 • Catja Andersson skriver:

  Jag skulle önska färgen Grå – https://www.boeljan.se/se/gardiner/multibandslangder-veckbandslangder/annabelle-gardinlangd-2743.
  Jag följer er båda ☺️😘

  @catjas

 • Emeliehg skriver:

  Åååååh så länge som jag letar efter exakt såna här gardiner! Jag hade velat ha dom gråa i mitt sovrum som håller på att få en makeover. KRAM

 • Jennifer Pettersson skriver:

  Dom grå 😍

 • Frida Wiman skriver:

  Underbart! Om jag vann skulle jag vilja ha de i färgen grå <3

 • Jennika skriver:

  Dessa ser verkligen drömmiga ut hos dig, så jag skulle mer än gärna vilja hänga upp ett par grå hemma i vardagsrummet. Underbara! ❤️

  God Jul! / djennika

 • Matilda Andersson skriver:

  Åh så fina!!! De gråa hade passat så bra hos mig!🌟🌟🌟 håller tummarna☘️

 • Anna skriver:

  Anna i mörkblått skulle passa perfekt hemma hos oss!

 • Jennifer skriver:

  Alltså wow vilka gardiner som lyfter ett helt rum! Fantastiska!! Som en dröm! Och man kan ju inte klaga på dagens lucka, haha! De rosa önskar jag om jag vinner 🎀

  Följer båda instagramkontona ✨

 • Sara Pettersson skriver:

  Åh! De vita hade varit helt magiska till våran blåa sammetsoffa, vilken julklapp det hade blivit 😍 Följer på instagram under namn sarathomasdotter 🤗

 • Emma Ek skriver:

  Älskar dessa, samt alla fina kuddar från Boel & jan! 😍 önskar färgen du har eller grå. Glad 2a advent! ✨

 • Hanna skriver:

  Åh men ska alldeles strax flytta ihop med min pojkvän så dessa hade verkligen varit perfekta!
  Hade gärna velat ha ett par blåa, artikelnummer 2234057 om jag förstått rätt med vilken modell som gällde!
  Följer på instagram (h.annanasen)

 • Erika Gustafsson skriver:

  De grå skulle vara superfina att ha här hemma 😍 följer båda på instagram under namnet @gustafssonerikaa

 • Malin S skriver:

  Skulle så gärna vilja ha de i svart om jag vann! Följer båda konton i namnet @maliincecilia

 • Sandra Jonsson skriver:

  Ååh! Dom ljusgråa gardinerna skulle vara perfekta här hemma om jag vinner!! 🙂
  Följer på instagram @sandrajonssons

 • HANNA skriver:

  Självklart är jag med och tävlar!! 😍 ett par turkosa hade varit perfekta i sovrummet!

 • Isabelle skriver:

  Följer er båda! Och mig hittar du under namnet Isabelletonstrom. Jag skulle sååå gärna vilja vinna för att vi har precis köpt hus och står inför stora renoveringar så gardiner som oxå är så dyrt, vore roligt att vinna! Plus att dem är galet snygga, dem du har. Jag skulle önska dem gråa om jag skulle vinna. 🙂 (grym inspiration)

 • Anna-Sara skriver:

  Åh vill ha varenda en! Men de mörkgråa skulle vara otroligt fina i mitt sovrum. Följer er båda under namnet @annasaraaaa. Tack för din grymma blogg och alla inspo 😘

 • Jana skriver:

  Skulle nog vilja ha de rosa! 💕
  Istället för mörkläggningsgardiner så skulle de rosa få pryda mitt sovrum!
  Älskar fallet på sådana sammetsgardiner 💕
  Följer dig sen länge och följer även @boeljan 🌟själv heter jag @jananovich på IG!☺️

 • josefin skriver:

  de gråa 😍 följer både under namnet @josefinlunden

 • Josefin skriver:

  Så härlig tävling!✨💫 Jag hade mer än gärna velat ha de vita (https://www.boeljan.se/se/gardiner/multibandslangder-veckbandslangder/anna-gardinlangd-3107) i mitt sovrum i min nya lägenhet. De hade passat så fint till min blågråa vägg🙏🏽 Tävlar och följer er båda på Instagram under namn josefin_larsen!

 • Emma-Jessica skriver:

  Ååh villken rolig tävling, och kul att jag också är på jakt efter några gardiner till sovrummet☺️ Tror att garinerna Belle i rosa hade passat utmärkt till mitt gråvita sovrum 😍✨ Följer på instagram och heter @emmajessicaa

 • Johanna (yohannapassion) skriver:

  Åhhh vilken underbar tävling!! 😍 letar som en galning efter fina grå sammet, så skulle bli så glad för dessa! 🙏🏼 Glad advent önskar Yohannapassion

 • Åh! Jag skulle så himla gärna vilja ha de ljusgråa i mitt sovrum! Följer båda dessa konton från ”matildasjostrm”. Du är en så bra inspirationskälla!! Hoppas på vinst 😀

 • ida tholander skriver:

  oh! Jag har kollat såå mycket på dom mörkgrå!! Det är verkligen drömgardinerna hemma hos oss . Men jag har liksom inte kunnat prioritera det för tillfället . Jag älskar inredning och styr med det i stort sätt hela tiden här hemma , bloggar och lägger ut väldigt mycket på vårat lilla hus på landet så det passar ännu mer perfekt :-)) Att vinna dessa gardiner nu innan julafton skulle vara så himla roligt! Att vinna en tävling någon gång också hehe…ps. tack för en bra blogg med massor med inspiration :*

 • Ina skriver:

  Älskade dom mörkblå! Skulle passa perfekt i vårat sovrum 😍 följer båda under namnet ina0lss0n på instagram.

 • Erica skriver:

  När vårat vardagsrum har stått utan gardiner i över ett halvår blev jag så glad när jag såg dessa!! Dom gråa hade varit så fina till fönstret 😍 Jag följer båda kontorna under namnet ”ericaczekansky”

 • Emmelie Persson skriver:

  Hejhej!! Jag hade så gärna velat ha den ljusgråa sammetsgardinen, så himla fina!! Dom passar väldigt bra i min nya lägenhet, och vad är inte bättre än lite hjälp på vägen med inredning då?? P.s. Ä L S K A R din blogg / instagram. Älskar ditt liv <3
  Följer er på instagram under namnet @emmeliepersson!

 • Charlotte Andersson skriver:

  De turkosa skulle bli fina till våren <3. Följer er båda 🙂 under @fdoquist.

 • Emma J skriver:

  Dom grå!! Fantastiska ❤️

 • Julia skriver:

  Anna i mörkgrått hade varit drömmen!! Jag följer under namnet juliasmetananilsson. Kram! <3

 • Linnéa Karlsson skriver:

  Åh! De ljusgrå/grå skulle vara drömmen att få nu inför att jag äntligen ska få flytta in i min lilla drömlägenhet i februari. Har länge vetat att jag ska ha sammetsgardiner men då exet tog med sig alla möbler osv blir det mycket att handla och för lite pengar att få allt man vill. Men håller tummarna för extrem tur. Skulle vara så perfekt. 💕 följer båda under namnet linneaachristina på IG 😃

 • Hannah skriver:

  Superbra pris, jag skulle verkligen vilja ha gardinerna i färgen offwhite.

  Följer er båda på insta. @haen84 💕

 • Jessica skriver:

  Dom grå sammetsgardinarena hade varit en dröm å få vinna! ✨

  @jessicaminella på instagram

 • Julia Lindgren skriver:

  Oj så många fina färger! Men gråa sammetsgardiner hade varit såå fina hemma hos oss!

 • Sheima skriver:

  Åh ”Anna” i blått vore en DRÖM att få ge bort i julklapp till min pojkvän som nyligen flyttat in i en ny lägenhet och har grå väggar. Vi har letat och letat efter gardiner som dessa.

  Följer båda kontona och heter @Sheimilion på instagram. HOPPAS!!! Kram och tack för daglig inspiration!

 • Sofia Nordgren skriver:

  Åh vad härlig tävling!! 😀👏🏻😍🎄🎅🏻. Mörk grå gardiner hade ju passat kanon hemma hos mig!

 • Veronica eriksson skriver:

  Åh jag skulle önska mig samma gråa som du har! Jag håller på att helrenovera en lägenhet nu och jag skulle bli så glad om jag vann dessa fina gardiner!🙏🏼😍

 • Ellen skriver:

  Åh!! Den mörkturkosa hade vart helt fantastisk hemma hos mig. Håller tummarna 😄👍🏼

 • Elvira Bergman skriver:

  Åååh, om jag vann skulle jag jätte gärna vilja ha ’Anna’ i vanligt grått & vitt!
  Följer båda kontona och heter @elviirabergman på instagram : ❤️

  Puss & Kram!

 • Amanda skriver:

  Jag vill supergärna vara med!! Skulle valt de grå, HELT fantastiska. Följer båda! (alagerqvist)

 • Jenney skriver:

  De grå hade varit SÅ fina i vårt sovrum. Drömmigt fina!

  Jag heter jenney.hansson på instagram och följer båda era konton! 🙂

 • Ida Nilsson skriver:

  Wow, vilken tävling! Om jag skulle stå som lycklig vinnare, så önskar jag mig de grå. Helt fantastiskt fina. Sätter så fin prägel på hela rummet och höjer definitivt myskänslan. Jag följer er under namnet @idaannanilsson . Följer denna tävling med spänning!

 • Fanny skriver:

  Hur perfekt!? 😻 ljusrosa annabelle gardiner vore drömmen! Håller tummarna!

 • Anja skriver:

  WOOW! Vilken drömmig lucka!! Precis vad jag behöver i mitt sovrum för att få till den sista hotellkänsla 🙂
  Gråa gardiner för att matcha den grå färgen jag har i rummet skulle göra mig till en överlycklig vinnare!
  @anjja på instagram !

  Ser fram emot att höra från dig!

 • Alicia Näslund skriver:

  Hej! Nu vet jag inte om tävlingen fortfarande är aktuell men jag tänkte prova ändå. Jag vill så gärna ha mörkblåa sammetsgardiner i mitt sovrum, följer såklart båda på instagram redan också. Är en student som i somras fick möjligheten att hyra en såå fin lägenhet men ekonomin som student räcker inte riktigt till att inreda den så som den förtjänar att se ut.. @aliciaas på instagram, kram!

 • Matilda Alise skriver:

  ÅH! De gråa hade varit helt fantastiska i mitt vardagsrum 🙂

 • Frida Håkansson skriver:

  Gråa✨

 • Angelica skriver:

  Åh vilken drömmig tävling!
  Jag skulle så gärna vilja vinna ett par sammetsgardinder i turkos (åt det petrolblåa hållet) Har suktat efter sådana såå länge! Har precis flyttat till min första lägenhet som jag köpte och väntat på i tre år! Älskar din homestyling och har i princip stylat mitt hem efter din instagram, (i den mån man har kunnat, halvruinerad nu efter alla möbelköp) så dessa gardiner vore verkligen pricken över i:et!
  Följer båda med @angelicaallenberg

  ❤️️❤️️❤️️

 • Erika Karlsson skriver:

  De ljusgråa hade varit perfekta! 🙏🏻 Håller tummarna.

 • Therese skriver:

  Åhh shit vilken tävling! Vilken dröm det hade varit att få vinna denna. Hade jag vunnit så hade jag velat ha de gråa i sammet till mitt rätt omysiga sovrum. Hela rummet skulle få sig världens lyft med dessa och har länge letat efter något liknande. 😍 I dagsläget har jag inga gardiner alls så detta skulle lyfta hela hemmet!
  Följer båda och heter tews på IG.

 • Nellie Åsén skriver:

  Åh!! Denna tävling fick mig att känna hopp om hemifrån-flytten. Hoppas jag vinner, för de grå i sammet skulle göra sig så fina i vardagsrummet. Följer under namnet @nellieasen

 • Louise skriver:

  Vilken drömvinst!! Dem grå hade varit perfekt i mitt sovrum som just nu får sig ett välbehövligt ansiktslyft. Följer båda på IG under louise_silfverberg

 • Viveca skriver:

  Jag skulle vilja vinna de grå! Det enda som saknas i mitt sovrum just nu är gardiner och dessa skulle passa perfekt!! ☺️

 • Erik skriver:

  Jag hade älskat att få överraska min sambo med ett par grå i sammet. Vilken fin vinst och hade älskat att se henne glad då vi har tunna gardiner som hon aviyr haha ! 🙂

 • Jenny skriver:

  GRÅ💫 Skulle göra sig så snygga i mitt vardagsrum. Håller alla tummar och tår!!🙏💛

 • Amanda skriver:

  Åååh, de gråa i sammet✨ Suuperfina!!

 • Viktoria skriver:

  Åh världens finaste gardiner, älskar sammet! Dem ljusgråa skulle vara dröm i min alldeles egna första lägenhet!

  Jag följer under namnet: @viktoriawallner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.