NO GLITTER NO PARTY

Var & sprayade mig hos bästa Linda ✨ Miss Fancy, då känner man sig extra fin.

Ikväll så stod det Christmas Party på schemat tillsammans med Zalando & Presskontakterna. Jag kände för att göra mig lite extra piffig och körde all in på silver. Äre party så äre va! Jag drog med fina Josefin & hennes kille Martin. Så mysigt event med sockervaddmaskin, hav av donuts, burgare till middag, dansörer, bubbel i mängder och så avslutades kvällen med rullskridsko-fest. Ja ni hörde rätt, de kom in men ett gäng rullskridskor så fick man dra på sig dom och köra till musiken. Så ballt, dock vågade jag inte haha. Såg så jävla svårt ut och dessutom så är jag fett klantig. Så var nog lika bra att jag inte drog på mig dom där. Hej Bambi liksom! Nu är jag tillbaka hemma och ska sova och somna lite skapligt för en gångs skull. Älskar att jag säger skapligt när klockan är 00.30 haha. Godnatt på er!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.