MIN JULIGA DAG I BILDER

Idag är en bra dag känner jag, känner mig glad och är på ett härlig humör!

Min morgon började med att det plingade på dörren och där möts jag av en tjej som står med dessa i handen. Två bud på en och samma dag. Fina julgåvor från Feetfirst & Ekpr

Till frukost så blev det tomtegröt med kanel, mjölk och sirap. Så jäkla gott!! Gillar ni risgrynsgröt?

Resten av dagen så har jag slagit in paket, lyssnat på julmusik och julbakat. Har dessutom varit flitig och fotat allt, så räkna med lite härliga bilder här sen på bloggen.

Jag är ju hundvakt till Leo och idag har vi varit ute på 3 promenader i det friska, fasen vad jag älskar att komma ut. När man har hund så blir man ju verkligen tvungen att få ordning på det där med rutiner. Jag är ju extremt sugen på att skaffa hund och det är mycket möjligt att jag kommer skaffa hund inom inte alls för lång tid. Det ger mig så mycket kärlek och lycka. Tror verkligen jag skulle behöva en hund i mitt liv!

Jag hittade lite fler julkulor och har nästan pyntat klart granen helt och hållet nu. Dock har granen ingen ljusslinga än.. För hittade inte våran? Så får bli att köpa imorgon.

Här får ni en liten sneakpeek på dagens bak, men som sagt mer om det senare i bloggen. Nu kom Henke precis innanför dörren, han brukar ju komma hem mycket senare men idag så fick han sluta lite tidigare. Idag har jag som ni ser haft en riktigt mysig juldag där jag bara gjort sånt jag älskar. Så mysigt! För att verkligen maxa denna juldag så ska jag faktiskt alldeles strax åka på Christmas Party tillsammans med Zalando. Det håller till på Mosebacke ikväll. Så glöm inte följa med på Instastory @rebfre, ses där älsklingar!

0

2 reaktioner på “MIN JULIGA DAG I BILDER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.