10 SAKER JAG SER FRAM EMOT I JUL

Som ni vet så älskar jag julen och det är bland det mysigare jag vet. Om ni frågar Henke så älskar jag julen lite för mycket haha. Jag lyssnar liksom på julmusik i November, äter lussebullar och njuter långt innan. Jag har alltid varit världens jul-människa. Vet inte varför? Jag bara älskar den högtiden, trots rätt tuffa julaftnar hemma så är jag ändå helt kär i julen. Det allra viktigaste är att inte känna någon stress, press eller måsten kring jul. Julen ska enbart handla om kärlek, mys och vila. Jag förstår däremot att julen är tuff för väldigt många utav olika anledningar. För mig har julen alltid varit något speciellt och jag förvandlas till 5 år igen. Många känner sig stressade över julen vilket jag kan förstå men vi alla är bara människor och gör endast det som du/ni mår bra. Det som jag älskar med julen är allt mys, tända ljus, julpynta, julbaka, mysa, vila, äta gott, lyssna på julmusik och titta på julfilmer. Jag får fjärilar i magen av det.

Det som jag vill och ser fram emot att göra är jul är:

1. Julbaka, vill baka saffranskola, knäck & saffransbullar

2. Gå på en till julmarknad och gå på julbord!

3. Gå omkring i Pyjamas en hel dag och bara titta på mysiga julfilmer

4. Bygga pepparkakshus

5. Slå in julklappar i fina pappren och snören. (Älskar verkligen detta)

6. Kolla på Jul med Ernst, på riktigt det mysigare jag vet. Låter som en kärring nu, men det är så mysigt.

7. Klä julgranen och pynta med massor fina kulor. Jag kommer köra på en skandinavisk jul när det kommer till pynt. Mycket svart, vitt, grått & grönt.

8. Dricka varm choklad i mängder

9. Gå på stan och köpa julklappar, för mig är det ingen stress eller jobbigt. Jag gillar att gå omkring och verkligen köpa det som jag snappat upp att mina kära vill ha. Gillar inte att köpa för köandets skull, utan för mig är det viktigt att det känns personligt & genomtänkt. Annars kan det vara.

10. Ha lilljul med vänner, dricka glögg och spela julklappsspelet. Åh, längtar så mycket!

Hur känner nu inför julen? Gillar nu julen? ♡

0

2 reaktioner på “10 SAKER JAG SER FRAM EMOT I JUL”

  • Malin stjernberg skriver:

    AAlltså bilderna. VIlken inspo 🙂 Själv älskar jag julen och allt den för med sig. Och än mer nu när man ser den på nytt igen genom min dotters ögon <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *