ADVENTSKALENDER – LUCKA 1

Hej min hjärtan! För det första så vill jag säga ett stort tack för all den pepp, kärlek och stöttning ni gav mig i inlägget om julkalendern. Jag känner verkligen att det var helt rätt beslut, dock så kunde jag såklart inte hålla mig helt hihi. Så istället för en julkalender varje dag i 24 dagar så har jag istället fixat en mini adventskalender med enbart 4 luckor. Så varje advent får ni kika in här lite extra på bloggen för då tävlar jag ut luckor till er.  Vilket känns bra i mitt hjärta att jag kan ge bort 4 härliga julgåvor till mina bästa läsare. Först ut har vi denna lucka ovan med ett grymt lyxigt hårkit med både plattång, hårfön och borste från märket Cloud Nine.

Cloud Nine har varit revolutionerande inom den moderna hårvårdsindustrin sedan 2009 då man lanserade plattänger med steglös värmereglering. Man tog industrin med storm och fortsatte med att utveckla och återinföra de traditionella värmespolarna genom att skapa The O värmespolar som blir varma på endast fyra sekunder. 2012 lanserade man den första locktången med reglerbar värme för att inte behöva använda mer värme än håret behöver. Av grundaren Robert Powls, som även grundade ghd.

För att vara med i dagens lucka så ska du göra följande:

Kommentera här nedan med en kort motivering varför just du ska vinna, ett tips är om du inte är sugen på att vinna så kan du ju tävla för att sedan ge det i julklapp till någon. Himla smart faktiskt! Kanske vet du någon som behöver lite lyxiga hårprodukter? 

Hoppas ni gillar detta koncept och kommer delta i min kalender 

Stort grattis till Linnea, du kommer bli kontaktad via mail!

0

26 reaktioner på “ADVENTSKALENDER – LUCKA 1”

 • Sanna skriver:

  WOW, vilken fantastiskt vinst! Hade varit underbart att få överraska brorsans flickvän Elin med detta i julklapp. Hon har länge önskat sig en hårfön så detta vore perfekt att få överraska med när tomten tittar förbi.

  Kram Sanna

 • Sara Höglund skriver:

  Åhh vad du är gullig som trots allt har fixat detta! Håller med att du definitivt tog rätt beslut och du hade ABSOLUT inte behövt fixa ihop detta heller, men det säger mycket om dig som person! Trots att livet kom emellan vill du ändå ge tillbaka. Ditt engagemang är alltid så inspirerande och det märks att du har ett hjärta av GULD. Älskar årets koncept, och känns nästan lite mer spännande och mysigare med adventstävlingar ändå 😉 !

  Och WOW vilken vinst! Har hört så mycket bra om Cloud Nine! Gav bort min hårfön till min mamma för lite drygt ett år sen och har fortfarande inte införskaffat mig en ny, så hade varit perfekt men en hårfön, speciellt nu i vinter! Min plattång har jag även haft i 6-7 år nu så hade inte tackat nej till en uppgradering 😉 Med en internlön har jag inte prioriterat denna lyx, men det är jag nog inte ensam om! Du kommer göra en person riktigt glad med denna vinst i alla fall! STOR KRAM till dig Rebecca <3

 • Sanna Johansson skriver:

  Vill bara säga att du är fantastisk, har följt dig i några år nu och älskar att kunna gå in här varje dag för att överösas med inspiritation. Du verkar vara en så härlig tjej, fortsätt vara dig själv.
  Jag har länge tänkt införskaffa ny plattång och hårfön, men det blir aldrig av… Det är ju inte lätt att välja bland alla märken. Så detta hade ju varit den bästa julklappen någonsin till mig själv!
  Love you! Kramar

 • Anna skriver:

  Vilken tävling 😍 Jag skulle vilja vinna för att få lite ordning på mitt tråkiga studenthår som bara sitter som en trött toffs på huvudet. Nya produkter och verktyg skapar alltid mer motivation🤗 Det är sen gammalt!

  Glad första advent 🎅🎄💕

 • Hannah skriver:

  Vilken grej <3 Bra intiativ tycker jag. Detta hade ju inte varit fy skam att vinna för sitt slitna sommarhår. Det behöver kärlek känner jag och detta hade ju varit perfekta klappen till sig själv. Kraaaaam

 • Vivian skriver:

  Åh men finis<333
  Vilken grym lucka, har haft kort hår ett bra tag och nu när mitt hår är långt så hade jag verkligen behövt en hårtork och locktång, hade blivit överlycklig, (inte haft råd att köpa de grejerna, pga inte fått min csn ) menmen håller tummarna!
  Kram

 • Linnea skriver:

  <3 snygg Becca! Jag känner att denna ”lucka” är som gjord för mig. Igår när jag fönade håret började min hårfön nästintill att brinna.. 😂 det började lukta bränt och blixtra om min hårfön. Så I panik kastar jag iväg den och ganska fort hamnade den i soprummet.. Och nu behöver jag verkligen en ny. Haha. PUSS

 • Karin Nordin skriver:

  Åh, det här behöver jag verkligen! Jag har alltid haft tunt och spikrakt hår så plattång har jag aldrig behövt eller haft. Efter att ha varit utbränd och deprimerad ett tag (nu mår jag bra) så tappade jag mycket av det lilla hår jag hade.

  Valde då att prova extensions som jag älskar men nu är lyxproblemet att jag har hår men inga bra ”verktyg” för att fixa till drömhåret!

  Håller tummar och tår…och hår! Kram

 • My Thulin skriver:

  WOW vilken vinst! Har tt långt tjockt hår som jag lägger ner massa tid och pengar på! Men vet du vad jag saknar , En riktigt bra hårfön (eller hårfön över huvudtaget) Så därför önskar jag att jag vinner detta fina paket 😀

 • Victoria Pettersson skriver:

  Hallå Rebecca!
  Tack för härlig bloggning under alla år!

  Jag har tyvärr en förmåga att vara för snål mot mig själv, skulle behövt en ny hårfön för flera år sen men så länge den jag har fortfarande startar så tillåter jag mig inte riktigt att köpa en ny.. Asdumt. Så eftersom jag har svårt att unna mig grejer kände jag att det vore en klok idé att vara med och tävla om hårvårdskitet! Jag håller tummarna och önskar dig en fin jul!

 • Pauline skriver:

  Juletid är nu här,
  Borsta håret man evigt har kär.

  Plattat hår och glimmat smink,
  Man vill ju knappast bli flint.

  Gnistor tindra och kärlek flödar,
  Gröten på bordet och elden den glöda.

  Hand i hand vi vandrar i månens sken,
  Snön den glimmar som ädelsten.

  Tomten väntar runt hörnet,
  Han ska dela ut en Nano Cloud föner.

  Fin i barret man vill va,
  jippi kayeyy denna vill jag haa!

  God Jul fina omtänksamma du♡

 • Sara Petersson skriver:

  Eftersom jag prioriterar andra saker och dessutom studerar så har jag inte bästa ekonomin och väljer därför att inte lägga pengarna på lyxigare hårverktyg som locktång,fön mm så därför hade det varit väldigt kul och vinna detta kit.

 • Emma Andén skriver:

  Elcykel som årets julklapp? Nope, this is it!!
  Slitet, tunt och tråkigt hår och en tight ekonomi är inte en bra kombo! Så lite nya produkter ifrån tomten hade varit helt perfekt. Ännu bättre är det faktiskt är BRA produkter som inte gör fågelboet där uppe sämre. En så pass bra vinst att jag hade delat den med syrran. Delad glädje är dubbel glädje!

 • Åh vad glad jag blev när jag läste detta inlägg. Fint gjort av dig verkligen <3 Glöm inte att ta hand om dig bara och lyssna på kroppen!

  Vilken fantastisk lucka! Jag skulle gärna vilja vinna då min plattång gick sönder i veckan och min hårfön är sen stenåldern så det tar extremt lång tid att torka håret haha 😉 Om jag skulle vinna skulle jag dela vinsten med min pojkvän/sambo som precis sparat ihop sitt hår så han får upp det i en tofs, (han är extremt stolt och mallig med det ;))

  Kram härliga du!

 • Ida Dehnisch skriver:

  Som gravid är det vissa dagar lite frustrerande att inte känna igen sin kropp, plaggen i garderoben blir vecka för vecka tajtare och kortare… Därför känns håret extra viktigt för att fortfarande få känns mig som ”jag” och piffig i vardagen! Det var längesedan jag unnade mig nya stylingverktyg så jag hade blivit så glad för denna fantastiska julklapp! Puss fina, Ida

 • Emma skriver:

  Wow vilket pris!! Detta kit hade jag mer än gärna gett min mamma i julklapp. Hon hade blivit SÅ fantastiskt glad. Kram

 • Beatrice skriver:

  Jag fyller 30 imorgon och jag har under mina 30 år aldrig brytt mig om mitt hår riktigt. Inte lagt pengar på klipp/färg eller dyra stylingprodukter och antagligen sett ut därefter. Känner att jag vill ha en ändring på detta och detta kit är en bra start!

 • Josefine skriver:

  Du slutar aldrig överraska! När jag såg att du inte skulle ha en kalender så förstod jag dig till 100%, men vad händer när jag kikar in idag? Haha. För mig har du en slags egen julkalender varje dag, hela året om. För varje dag jag klickar mig in här är en överraskning vad jag idag kommer få inspireras av, men en sak är säker och det är att varje dag levererar det till 110% och det är just det som gör det så roligt att följa just dig!

  Över till luckan – Jag skulle verkligen vilja vinna detta för att kunna unna mig själv något. Som student har man inte mycket till budget och sen har detta år verkligen har varit ett utav det värsta. Jag förlorade både min mormor och min pappa samma år. Ett utav det jobbigaste och mest oväntade någonsin. Men du har hjälpt mig genom detta, att få kika in på din blogg varje dag och släppa tankarna för en stund. Få tänka på något annat än just det. Tack för det Rebecca och fortsätt som du gör du är grym!

  Kramar, Josefine

 • Hanna Johansson skriver:

  Åh vilken jäkla lucka du fixat!
  Har rensat av bland alla gamla platt- och lockänger, hårfönar och div verktyg av dålig kvalitet som istället för att göra håret vackert snarare saboterar det! Fick en GHD plattång i julklapp förra året (blev helt salig!) som används flitigt, men det vore en dröm att få vinna denna lucka och fylla på i skåpet med bl.a. hårtork som stavas K-V-A-L-I-T-E-T. Skulle vara bästa julklappen till mig själv, att få göra mig fin i håret på riktigt! 🙂

 • Jenney skriver:

  Åh, jag hade SÅ gärna velat vinna den här luckan. Jag hade gett bort den till min mamma som har så skört hår för tillfället på grund av starka mediciner. Det är kanske världens mest fantastiska känsla, att få känna sig fin. Det vill jag gärna att hon känner sig, året om. Hoppas, hoppas, hoppas!

 • Elli skriver:

  Men JA! Jag skulle vilja vinna detta fantastiska paket då mitt hår är en eländig historia. Inga plattänger har hitills fungerat på mitt mycket tjocka hår. Jag borde lägga mer pengar på att vårda mitt hår men jag är alldeles för snål. God Jul!

 • Hannah skriver:

  Du Rebecca är verkligen en riktigt gullig tjej, som i din hektiska vardag fixar en sån här fin grej. ❤️
  Drömmen är förstås att en dag få ett svall som ditt, men jag skulle bli glad om jag fick denna hjälp att tämja mitt.

  Kram💕

 • felicia skriver:

  Jag vill så gärna vinna detta till min mamma, hennes hårtork luktar bränt, hennes plattång är vääääldigt sliten och

  hon gillar fortfarande att piffa upp sig! Hade varit roligt om hon fått nya grejer att leka med! Kram

 • Therese skriver:

  Åh, det är helt underbart när ni gör julkalendrar men det hade verkligen inte behövts, att få läsa din blogg och se dina inlägg på instagram är nog!
  Men hade så gärna vunnit detta, min hårfön gick sönder igårkväll. Har precis flyttat och håller på att renovera, jobbar 80% & vårdar min cancersjuka pappa. Pengar och tid finns inte riktigt för att ta hand om sig själv förtillfället & detta hade varit perfekt julklapp.

 • Malin stjernberg skriver:

  Men åh! vaknar upp ur värsta bihålekoman idag och tittar in, för att läsa ikapp och vad ser jag om inte detta! Så klart jag vill vara med, och så glad för att de blir en adventskalender hos dig <3

 • Paola skriver:

  Den perfekta mamma-dotter.julklappen! Jag behöver verkligen en fön eftersom min gamla knastrar och luktar bränt, och min dotter … önskar sig alltid bra grejer till håret 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *