PLANERAR DAGENS HOMESTAGING

Kuddar – Classic Collection / Lampa – Ikea / Pall – Ikea /

Soffa – Sweef / Tavlor – Desenio / Matta – Mio / Vas – H&M Home

Godmorgon på er, nu håller jag på och planerar veckans staging och mitt nästa uppdrag. Det är en liten lägenhet på 31 kvm som ska stylas med sovalkov. Ovan ser ni min inspiration. Jag kommer köra på mycket grått, svart & trä. Samt en del i kork. Tror det kommer bli snyggt. Det är viktigt att inte inreda med för mycket grejer på liten yta eftersom det är en sådan liten lägenhet. Då vill man trycka mycket på yta och få det att kännas stort och öppet. I köksdelen kommer jag köra på ett mindre bord med 2 stolar bara. Vad tror ni om denna stil? Gillar ni det? Innan jag ska ta och börja staga den här lyan ska jag först åka och hämta nycklar X 2 och tömma en lägenhet. Heja mig!

14

6 reaktioner på “PLANERAR DAGENS HOMESTAGING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *