MY WEEKEND

Jag & Henke inledde helgen med att i hemlighet åka till Bergen för överraskningsfest för Disa & Julian. Smart nog hade jag skrivit på bloggen att jag skulle till Norrköping, så Disa inte skulle fatta.

När vi landade runt 22.30 fick vi i en chock, för dom hade gjort om flygplatsen så mycket att jag inte ens trodde att vi var i Bergen. Så den här skylten när vi kom ut var ganska så passande (;

Fredagen så höll vi oss mest inne för att Disa & Julian inte skulle upptäcka att vi var i stan. Vi bodde hos våra vänner Lovisa & Kimmy som också kommer från Norrköping. Dom bor i ett supermysigt hus, så där trivdes vi bra. Hjälpte till att fixa inför babyshowern, blåste ballonger och piffade till huset.

 Lollo har gjort den här fina blöjtårtan som var SÅ fin och välgjord. Blev även en hel del paket till paret, stora också.

Jag hade på mig det här kvällen till ära. Gick all in på rött!

Strax efter 7 så kom dom äntligen efter ha blivit grundlurade, när dom klev innanför huset så stod 26 pers och skrek surprise. Det var så kul och dom blev så glada och väldig chockade haha. Framförallt över att jag & Henke var där samt Disas familj. Hur fina är dom inte? Förstår ni hur vackert barn dom kommer få. Ojoj!

Det bjöds först på mat, hemlagad pizza, goda sallader och massor tillbehör, efter det så dukades det fram cupcakes, tårta, godis och annat gottigt. Stort tack till Lovisa som styrt upp detta otroligt bra. Så himla lyckat verklige,

Mestadels av lördagen spenderades i soffan hemma hos Lovisa & Kimmy i huset, vi chillade, lekte med lilleman, gosade med hunden och bara hade det härligt.

Vid halv 1 så var det dags för Brunch med ett gäng från gårdagen, så vi hängde, pratade om gårdagen och åt av allt som blev över.

Efter vi samlat lite mer kraft så drog vi oss in till stan, strosade omkring i lite butiker och Julian hade en guidad tur med oss haha. Han körde oss runt i bilen och visade alla hans favoritplatser, hur gullig? Sen åkte vi till Disa &  Julians lägenhet för förfesta och tagga till för utgång. Julian spelade nämligen på Magda, ett ställe i Bergen. Han är DJ och en mycket duktig sådan. Så vi lyssna på honom och drack drinkar.

Hade bästa sällskapet <3 Disa, Freja (Disas syster, no shit) ser ni hur lika dom är? Lollo & Henke.

Efter ett par drinkar som för övrigt var sjukt goda så blev det att gå vidare och sen blev det dans och party fram tills stället stängde. Slutade med att jag & Henke gick och la oss vid 04.

 

Efter ha sovit 2 timmar på natten så var det dags att ta flyget hem till Stockholm som gick 08.10 på morgonen på söndagen Om jag & Henke var förstörda.. Henke ser förvånat pigg ut!

Men det varade inte så länge haha, för sen så dog vi båda hemma i sängen och där låg vi hela söndagen och tittade på vår tid är nu samtidigt som vi åt hemmakväll till lunch. Så fint!

Har verligen haft en så himla bra helg fylld av massor kärlek, fina vänner, bebismys, nya människor, fest & resa. Så himla glad att vi åkte och överraskade. Vet även hur mycket det betydde för Disa. Den här helgen kan jag leva på

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.