WEEK NUMBER 48

Godmorgon världens bästa & finaste läsare! Det är måndag och en ny vecka, tiden springer iväg och snart är det december. Hur galet? Jag har en vecka med ganska mycket jobb inbokat. Blir ju så nu inför jul & nyår. Många företag som vill synas och mycket samarbeten och likaså med lägenheter, vissa kör sista rycket innan det blir riktigt lugnt. Jag tänkte att jag kör samma melodi, jag kör på rätt tufft nu och jobbar på så tänkte ja unna mig en resa lite längre fram. Det är lättare att jobba på då när man har något att se fram emot. Såhär ser min vecka ut so far:

Måndag: Läkaren 13.00, jobba hemifrån på kontoret med bloggen, samarbeten, mailen & fakturering. Känner att jag ligger lite efter där, så måste köra ett race för att komma ifatt och strukturera upp. Samt sätta upp och måla in vår nya bokhylla! Jag ska även boka in en massage i veckan. Är stel som ett skämt. Min stackars kropp börjar ta stryk av allt bärande. Måste träna upp ryggen lite mer. På kvällen blir det en lugn kväll hemma om jag känner mig själv rätt. Fortfarande seg sen helgen!

Tisdag: Möta upp kund och ta emot nycklar för veckans kommande styling. Tömma en lägenhet på förmiddagen som är såld. Samt börja styla en lya.

Onsdag: Fortsätta med styling av lägenhet. Det är en etta på Kungsholmen som ska stylas. Tror dessutom min praktikant ska vara med som var med sist.På kvällen så styr även Alice ett event på Lydmar tillsammans med Elly Pistol som jag tänkte gå på.

Torsdag: Tömma en annan lägenhet som är såld.

Fredag: Efter två galna partyhelger så känner jag för en riktigt lugn helg med bara en massor mys och inte så mycket planer. Äta gott och röra på sig! Skulle ha fått besök av Maria men det blev tyvärr inte av. Så himla synd! Kanske att Jessica, Harry & Petter skulle komma i helgen då istället eftersom Harry var sjuk sist men får se hur det blir med det.

Lördag: Inga planer!

Söndag: Julmysa och fixa hemma, tänker mig att fixa med gran, sätta upp stjärnor. Jag är även lite sugen på att julbaka. Är även sugen att boka in julbord. Haha jag är sånt jul-freak, Henke tycker jag ballar ur en aning haha.

MUST DO THIS WEEK:

Skriva ihop och ansöka om praktikant/assistent till bloggen/företaget.

– Boka transporter för tömning.

– Skicka in content & publicera två inredningssamarbete & hår-samarbete.

– Göra en order för Inredning till firman.

– Boka in och gå på massage

– Ha en kväll utan planer och helt jobbfritt.

– Fixa klart adventskalender för bloggen.

– Träna minst 2 ggr.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.