DETALJBILDER FRÅN VÅRT HEM

Karaff – Newport (Black Edition)

Älskar den här karaffen, så fin! Har inte direkt fastnat för dom andra Paris karafferna men denna svarta tycker jag är magisk och passar perfekt här hemma.

Hej fina ni! Usch vilken sugig dag jag haft. Har inte haft någon energi alls, bara känt mig hängig, trött och allmänt nere. Tror det är trötthet från helgen, mörkret och PMS:en som spökar. Samt att jag har haft lite mycket jobb. Min hjärna kan liksom inte tänka klart, utan att blir bara konstigt och jag kan inte prestera så som jag vill. Allt bara låser sig, känner mig förvirrad och tom på samma gång. Ni vet en sån dag man inte känner för att göra något alls? Kände inte för att prata med min vän på telefon, inte att träna, orkade inte laga mat och att gå med skräp kändes som världens grej. Men som tur är så vet jag att blir lite såhär innan mens. Allt blir liksom svart och känns jobbigt.

Jag hoppas på att vakna upp imorgon och må lite bättre och ha mer energi. Jag & Henke har iallafall börjat tittat på Vår tid är nu, så himla bra serie. Jag gillar ju verkligen inte gamla eller liksom äldre serier som utspelar sig från förr. Typ det värsta jag vet, men den här serien är SÅ bara. Både jag & Henke är helt fast. Så nu ska jag koppla bort allt och se på ett avsnitt på med honom. Bjussar på lite bilder från vårt hem, hänt en hel del här hemma så här är lite detaljer.

0

2 reaktioner på “DETALJBILDER FRÅN VÅRT HEM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.