HEKTISK DAG

jag startade min morgon med att gå till frissan och fixa frillan. Det blev att färga utväxten och klippa till luggen. Blir alltid serverad gott te!

Såhär såg det ut innan ..

TA DA!

Har hämtat ut produkter jag lånat av min favvis-butik, köpt in nya produkter, packat ner varor från laget i lådor & påsar. Mött upp budfirman och lastat in alla produkter som ska med till stylingen. Åkt till lägenheten och packat upp allt och stylat. Vi satte upp gardiner, monterade lampor, piffade med blomlådor, köpte citroner, bäddade, piffade och donade.  Vi höll på till nästan 19.30 och ändå var vi inte helt klara.

Styling tar alltid mycket längre tid än vad man tror. Sen lägger jag ned väldigt mycket kärlek och tid på mina stylingar. Jag gillar när det är välarbetat!

Efter det så var vi välförtjänta av en golunch, det fick bli sushi, ha nämligen haft hjälp idag av en tjej som heter Hasena som varit min praktikant under dessa två dagar. Hon följer mig på Instagram och hörde av sig. Vilken tjej! Så impad av henne, just för att hon bara kör, inte är rädd, är framåt och vågar. Sånt älskar jag! Hon har varit med mig i 2 dagar nu och det har varit så roligt och fungerat så bra. Så kul när det klaffar och känns bra.

Det blev styling till sent på kvällen, här har ni en liten tjuvkik på hur det kommer bli. Det är en väldigt fin & ljus lägenhet. Så fina golv!

Efter ha jobbat till nästan 8 så kom jag till dukat bord på Söder hos Tovis. Hon hade gjort sötpotatis & chili soppa toppat med knaperstekt bacon. Så himla god veekligen, hon hade även fixat glutenfritt bröd. Hur underbar? Nom nom!

Kommer hem och är helt slut efter allt jobb, bärande och slit. Så kände mig ganska stressad och utmattad efter idag. Då får man detta sms av tjejen som varit min praktikant idag. Hur glad blir man inte då? Wow! Precis vad jag behövde höra, tack snälla fina du.

Hallå godingar, jäklar vilken dag. Jag är helt slutkörd, så förstår inte ens varför jag skriver detta inlägg, borde sovit för länge sen men kan inte släppa att inte blogga och att somna utan att ha skrivit till er haha. Så lika bra att skriva ett par rader. Den här dagen har gått i ett och jag kom hem för någon timme sen. Nu måste jag slå igen mina ögon här, vi får helt enkelt prata mer imorgon. Min kropp och hjärna behöver sova. Sov så gott nu och hoppas ni haft en fin dag!

0

4 reaktioner på “HEKTISK DAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.