NORRTULLSGATAN 41 C

FÖRE:

 

Matta – Bo Boutique /  Ljusstake – Newport Home / Svart stor kruka – Fritsch Gunterberg

Kuddar – Bo Boutique / Bord – Ellos & Rusta / Tavlor – Desenio

Pall – Ikea / Stol – Ellos / Tidningsställ – Ikea

Bricka – Åhlens / Skärbrädor – Ellos & HM Home

Tavla – Desenio

Norttullsgatan 41C,

Vasastan 44 kvm 1 rok

Mäklare: Anna Henriksson (Mäklarhuset) Homestaging:@Homebyrebfre

Kommer ni ihåg när jag visade förebilder på den här lyan? Den var då helt tom och var helt utan inredning. Här har ni det färdiga resultatet av homestagingen. Väldigt avskalat och stilrent, vilket verkligen passade i den här moderna och nyproducerade lägenheten. Jag tokgillar den här lyan, den är så speciell med egen terass från sovrummet och så egen inång från gatan och eget kapprumm. Det är verkligen en townhouse känsla över den här lägenheten. Den ligger i Vasastan, fantastiskt läge. Så roligt att jag imorgon också ska styla en lägenhet på samma gata fast åt andra hållet. Passar mig perfekt eftersom jag älskar det området. Fan det här är så roligt alltså, jag har verkligen ett drömjobb. Trots att det är jäkligt slitigt och jobbigt, så är det så förbaskat roligt. Jag får dagligen mail/frågor/meddelanden om mitt jobb och mina dagar som inredningsstylist. Så jag ska se till att besvara alla dom i ett och samma inlägg. För kan tänka mig att ni har en en hel del frågor. Vad tycker ni föresten om den här homestagingen? Do you like it?

 

Jag får även mycket frågor om praktik/lärlingtjänst hos mig. Det kommer hända en hel del framöver, så roligt hihi. Imorgon däremot så söker jag någon som vill hjälpa mig.

Så befinner du dig i centrala Stockholm imorgon och vill hjälpa med mig imorgon? Tveka inte att skriva här eller maila mig på [email protected]

 

0

2 reaktioner på “NORRTULLSGATAN 41 C”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.