NÄR MAN HAR FREDAGSFEELING PÅ EN MÅNDAG

My monday inspiration – source via Pinterest

 

 

Hallå mina bloggisar ❣️ Hur har ni det? Har ni haft en bra helg? Hoppas det! Jag vaknade upp med världens bästa måndagshumör. Så himla glad och peppad på livet! Gick upp vid halv nio, gjorde mig lite extra fin och drog på mig mysiga och fina höstkläder och satte mig och jobbade vid datorn. Lyssnade på min nya favoritlåt och fick världens feeling. Det bästa med att jobba hemifrån är ju att man kan lyssna på hur hög musik man vill, dansa & sjunga hur mycket och hur högt man vill haha (läs skriker) Så jävla underbart! Många som frågade på min Snapchat vad låten heter och den heter: La vie en Rose – DJ Antoine vs Mad Mark 2k17 Mix (fett bra, finns här uppe, bara trycka på play)

Kanske ska bli en måndagsrutin här på bloggen? Att jag delar en pepplåt varje måndag? Hiss? Diss?

Nu till veckans schema:

Måndag: Malin kom hem till mig vid 10.00 och då körde vi morgonplåtning. Så mysigt, drack te och fotade loss. Bilderna blev verkligen SÅ fina. Kl 13.00 så hade jag kundmöte med en Inredningskund & hämtade nycklar. Nu sitter jag på Pascal och äter en sen lunch & skriver detta. Ikväll väntas förenings-möte, fan så vuxet!!

Tisdag: Gå upp tidigt, boka bud för mitt kommande stylist-jobb. Läkaren & psykologen på förmiddagen. Sen hem & plocka ihop allt som ska vara med inför veckans styling. Fota med Erica, det är en läsare till mig som hjälper mig ibland. Hon är så go! Åka till Ikea? Eventuellt träffa Tovis på kvällen?

Onsdag: Frissan klockan 10.00, Det är dessutom pressvecka i Stockholm med fokus på inredning, så får ser se om jag hinner förbi något kontor? Vore ju roligt att iallafall svänga förbi ett iallfall. Fortsätta styla lägenheten som ska vara redo för foto på torsdag. Den ligger mitt på Odenplan. Sjukt bra läge och så fin ska den bli. På kvällen ska jag packa inför en helg i Norrpan.

Torsdag: Träna på morgonen, jobba hemifrån med bloggen & även homestylingen. Planera kommande uppdrag och styra upp några samarbeten. Börja kolla mer på resan inför i vår!

Fre-söndag: Är i Norrköping hela helgen, ska bli så mysigt att bara hänga med familjen och mina fina vänner <3 Har ju ändå en hel del vänner kvar där trots att det var 4 år sen jag bodde där. Ska försöka få till lite träning i helgen. Kanske ut & springa?

Såhär ser min vecka ut just nu, det kan ju alltid dyka upp lite annat som ni vet haha. Jag är så pepp på en ny vecka och har man fredags-feeling på en måndag så vet man att det blir en bra vecka!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *