SATURDAY MODE

Vår lördagkväll spenderades hemma i soffan framför tvn med hemmagjorda hamburgare & sötpotatis pommes till middag. Satt perfekt i kistan efter gårdagen. Två slitna själar idag haha. Vi har i princip bott i sängen haha. Både Klara, Linnéa & Jonte skulle kommit men alla dom var också så sega så blev inget haha. Alla är helt förstörda från igår. Som ni kanske förstått så kom aldrig Petter, Jessica & Harry. För lilleman mådde inget bra, han är sjuk. Så himla tråkigt. Huvudsaken är att han blir bra, så vi får styra en ny helg snart! Nu ska vi se på en film här, ser nu dock i skrivande stund att Henke somnat hahaha, så jag ska väl se en film då. Livet som snickarfru hahha, han somnar alltid innan 10 nuförtiden. Jag kommer inte ens ihåg när jag gjorde det senast? Hoppas ni haft en mysig lördag :))

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.