FREDAGSÖVERRASKNING

Foto: Gina Mannberg

Vad glad jag blir över att läsa om all kärlek i förra inlägget, älskar när ni delar med er och jag får en liten inblick i er som faktiskt följer mig dagligen. Så glad att ni är så grymma på kommentera nu också. Sjukt mycket roligare att blogga då. Igår var ju min & Henkes 7-årsdag, vi myste mest hemma. Han hade handlat, dukat, tänt ljus och lagat min favoritmiddag, potatisgratäng med pepparbiff & pepparsås. Sen efter det så hade vi mobilfritt och bara myste till vår serie <3 han hade dessutom köpt hem mitt favvis-snacks, marabou apelsinkrokant, smågodis, linschips & cola zero. Hur underbar? Snacka om mitt i prick.

Som om inte det vore nog? Henke sa att vi inte kunde fira vår dag ordentligt idag (igår) och skulle fira den mer imorgon (alltså idag fredag) så han har alltså fixat en överraskning som vi alldeles strax ska åka iväg på? Han är ju helt jäkla fantastisk! Så nu ska vi strax åk iväg här, undra vart vi ska och vad vi ska göra? Åh jag älskar ju överraskningar, han hatar ju det haha. Jag ska ju alltid hålla på och överraska honom trots att han inte alls uppskattar det så mycket, nu har väl dock insett att jag däremot gör det. Så vi får se vad som händer, spännande! Hörs under dagen finisar, följ med på Insta story @rebfre

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.