HELGEN I BILDER

Min helg och fredag startade i Norrköping hemma hos Jullan. Så mysigt och fint har hon det, en liten inredningstok precis som jag.

Så de blev en hel del snack om just inredning, boenden, jobb, mål och drömmar. Så kul att ses och catcha upp, det var alldeles för länge sen vi hängde.

Jag & min bästa på stan (la upp denna på min story och Klara frågade direkt om vi väntade barn hahha) Kan hålla med om att bilden är lite vilseledande, men nej vi är inte preggo haha.

Jag gjorde faktiskt  2 fynd, både jackan och den stickade tröjan hittade jag till kanonpriser på H&M. SÅ nöjd, dom åkte på direkt! På kvällen blev det mys med mamma, vi åt tacostårta, sappade mellan Idol & Sverige matchen. Alltid lika härligt att umgås med mammsen.

 

På lördagen så var det dags för den här goingen att få sitt fina namn. Harry Benjamin Påhlsson <3 Åh vad jag tycker om dig!

Harryboy, Tove, Jessica & Jag. Han skäl allas uppmärksamhet såklart! Han är bara för go den där lilla korven.

Här har vi den lilla familjen, hur fina? Älskar den här bilden på dom, det bara strålar om dom.

På riktigt? Jag vill bara sno med honom hem.  Älskar killbebisar som har mössa och hoodie. Så roligt att klä en kille!

Efter namngivelsen så sågs vi alla hemma hos Linda, åt mat som blev kvar från dagen vilket var en del (; haha. Alltid lika svårt att beräkna till så många, drack vin och jag agera supernanny. Så behöver ni barnvakt? Here I’m (; Jag älskar barn och tycker det är så jäkla mysigt. Speciellt dom här gobitarna, båda satt som klistrade under armarna. Hur gulligt? Man kan ju inte låta bli att bli lite sugen på att baka en liten, samtidigt som jag inte alls är där än. Men om ett par så. Sålänge så får jag leka med dessa hihi.

 

Söndagen blev lite fix med mammsen, mötte dessutom Henke på Bauhaus och köpte virke till vårt soffbord. Passade på att ta lite selfies i bilen. Alltid lika bra ljus haha.


På söndagen klockan 15.00 hade vi sagt åt pappa att befinna sig i stan med sin tjej. Mycket riktigt var han på plats och var så taggad på vad som skulle ske. Jag och brorsan bjöd ut han och Shari på thaimiddag och bio. Vi kände att vi hellre ville umgås och göra något mysigt än att ge något materiellt.

Vi såg filmen All inclusive på bio, när pappa förstod att vi skulle på bio så hade han hoppats på den. Vi prickade verkligen rätt där med andra ord. Den var så bra och SÅ rolig. Fan så underbar film! Perfekt film att se med min käre familj!

Efter bio så satte oss jag & Henke i bilen och åkte raka vägen till Stockholm, vi åkte snabbt förbi Åby där vi hämtade matlådor som Henke mamma fixat. Hur underbar? Fan så fint! Blev totalt 9 matlådor, man tackar!! Så när vi kom hem, slängde vi oss direkt på sängen helt utslagna och såg senaste avsnittet av Modus. Så himla bra! Det var min helg det, en intensiv men väldigt mysig och rolig helg. Har ni haft en bra helg? Hoppas det 🙂 Gillar ni fortfarande denna typ av inlägg? Ska jag fortsätta med det eller inte?

0

4 reaktioner på “HELGEN I BILDER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.