23.36

Åh var inte alls länge sen man kunde gå omkring såhär utan jacka? lite skillnad mot nu när man måste gömma sig i den största och varmaste jackan ever för att inte frysa arslet av sig. Är det något jag hatar, hatar att är ett starkt ord jag vet, men jag hatar verkligen att frysa. Jag fryser ju dessutom nästan jämt. Är så extremt frusen av mig och sover alltid med mycket kläder, duntäcke, strumpor och filt haha. Vem är jag ens? Så roligt för Henke är precis tvärtom, han kan liksom på vintern ligga med ett litet lakan? Kom igen? Hur kan man ens sova i bara ett lakan? Jag måste ha stort gossigt täcke för att sova, även när jag är utomlands. Hellre täcke än kudde.

Den här dagen har inte varit så rolig alls, fått en del gjort som att tömma en styling, packat upp, städat, svarat på massor mail, varit hos psykologen. Men har känt mig så energilös, otillräcklig och lite ledsen. Har bara känt mig så vilsen och tom. Vem är jag och vad vill jag? Jag ser fram emot en ny dag imorgon, hoppas på en gladare och härligare dag imorgon.

1

2 reaktioner på “23.36”

  • Helen skriver:

    💖 Min syster får D-vitamin utskrivet på recept vintertid. Hon får alltså en starkare dos än det receptfria man kan köpa. Har själv funderat på om man skulle behöva det under det mörka vinterhalvåret. Tycker de flesta blir orkeslösa och lite mer låga under de här mörka tiderna på året. Men det är inte så konstigt för kroppen utsöndrar vårt sömnhormon när det är mörkt, så det är logiskt att vi blir trötta av mörkret… Det är jobbigt… Hoppas att idag är en bättre dag!

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Jaha okej, det är nog något jag också skulle behöva ha. Känns som jag är i behov av alla vitaminer som finns. Inte att jag är sovtrött men mer seg. Ja precis, det blir ju så! Tack snälla 🙃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.