WEEK 46

 

Jag har verkligen inte så mycket energi som jag brukar ha på måndagar. Känner mig så himla sliten och min hjärna känns så seg och slow. Hum? Vet inte alls varför? Ni vet när man är sådär trött så att ögonlocken svider när man ska öppna dom på morgonen och att man gäspar konstant. Känner typ att jag inte kan tänka klart och att man inte direkt orkar ta tag i något. Tänker att jag ska gå ut på en promenad snart i det friska, så kanske jag blir lite piggare och förhoppningsvis får lite mer energi :)) Fördelen när man känner sig såhär är ju att man kan sitta hemma i pyjamas och jobba. Rätt fett ändå!

Eftersom det är måndag och ny vecka så tänkte jag ta och dela med mig av hur mina planer ser ut den här veckan. Har faktiskt inte supermycket jobb/möten inplanerat, vad jag vet nu (; Så den här veckan blir en ganska lugn vecka. Ser fram emot den här veckan lite extra, för jag & Henke har 7 år på torsdag hihi. SÅ mysigt med en dag med massor fokus på oss.

Veckans planer vecka 46:

Måndag: Jobba hemifrån, ta en promenix i solen. Fota DIY-GUIDE. Samt börja kolla upp lite resor för vintern och våren. Tänkte även påbörja vårt byggande av soffbord. Ikväll är jag och henke bjudna på Fotbollskväll hemma hos Linnea & Jonte. Vi ska heja fram Sverige!

Tisdag: Planera samarbeten, Psykologen vid 10.00, Fota med Erica? På kvällen tänkte jag bjuda Klara & Linnea på middag.

Onsdag: Träna på morgonen och jobba hemifrån. Möte 15.00. På kvällen ska jag på middag med fina Josefine & River Island.

Torsdag: Pressfrukost på morgonen hos Mildh Press, 7års firande med mannen min <3 Det är Henkes tur att styra något, så vi får se vad han har hittat på? hihi.

Fredag: Kanske födelsedagsfirande för en vän? Annars inga planer!

Lördag: Norrköpingsbesök från bästa Petter, Jessica & Harry ♥ Inte planerat vad vi ska göra. Tror vi tar dagen och resten av helgen som den kommer, jag & Jessica är iallafall väldigt sugen på bubbel och drinkar haha.

Söndag: Söndagsmys med Petter, Jessica & Harry. Tänker mig att vi tar en promenad med den lille och äter en riktigt god bunch någonstans.

0

2 reaktioner på “WEEK 46”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *