NYA VARDAGSRUMMET

Bild 1 & 2 tagna av Gina Mannberg

Äntligen lite nya och fräscha bilder på ”nya” vardagsrummet, jag är så jäkla nöjd med nya färgen på väggarna. Helt rätt beslut att göra det grått istället för att ha vitt. Inredningen och alla detaljer kommer fram så mycket mer, trots att rummet blev mörkare, så känns det faktiskt större. Har dessutom bytt ut lampan och soffborden, dock är det svarta runda bara tillfälligt. Ska nämligen bygga ett eget soffbord, har äntligen kommit på vad jag vill ha. Så det känns skönt, kommer bli ett ganska stort i svart, ska ha det tillsammans med spegel-kuben som jag också gjort själv. Älskar att skapa och vara kreativ som ni vet 🙂 Nu ska jag ta och stänga ner datorn här, vi hörs imorgon med veckans planer och min helg i bilder bl.a

Vad tycker ni om den nya färgen och lampam? Det blev den svarta fast med 3 istället för 5. Tycker det blev stilrent!

Föresten till alla er som frågat så heter färgen på väggarna Grå Skiffer Supermatt och kommer från Jotun Lady.

8

6 reaktioner på “NYA VARDAGSRUMMET”

 • Malin skriver:

  Åh älskar den lampan!!!

 • Matilda Frisk skriver:

  Vad fint det blev 🙂 vad har du för storlek på den största ramen?

 • Matilda Frisk skriver:

  Tack! Har kollat på 61×91 och 70×100 i ramar men de ser så sjukt stora ut och tycker det är svårt att se det framför mig hur det ser ut mot soffan, men ser ju samtidigt att 50×70 tavlorna känns för små. Men då har jag ett lite mer hum om hur det ser ut. Tack! 🙂

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ja men det är alltid svårt det där med tavlor, alltid lättare när man ser hemma hos någon. På själva shoppen kan det vara svårt att få en uppfattning 🙂 lycka till och hoppas det blir bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *