LIDNERSPLAN 12

LIDNERSPLAN 12, 62 kvm 2 rok

Hej finisar! Jag har precis vaknat upp hos mammsen, är så himla trött. Vet inte om det är alla barn som suger musten ur mig (; eller om jag bara är slut som artist. Igår var ju vi på namngivelse för Harry, så mysigt. Jessica & Petter hade fixat allt så bra. Vi stannade kvar och hjälpte till, diska, städa och fixade. Efter det så åkte vi raka vägen hem till Linda & Jesper och så myste vi loss hela kvällen. Åt middag, drack vin och bebismyste. Bra kombo ändå! Runt halv ett så tackade jag & Henke för mig. Idag är det söndag vilket även betyder visningar. Jag har faktiskt tre stylingar igång idag som har styling varav denna ovan. Det var den jag stylade i torsdags. Hur fin utsikt? Helt magisk ju. Tyvärr har jag inte före-bilder men den var riktigt tråkig inredd, opersonlig och omodern. Detta var en mindre styling och behövde även anpassa mig med kundens egna grejer. Tycker resultatet blev bra och lägenheten känns så mycket roligare 🙂

Vad tycker ni om resultatet?

Behöver du hjälp med att styla din lägenhet för försäljning? Eller hjälp med inredning hemma? Tveka inte att maila mig på [email protected]

11

2 reaktioner på “LIDNERSPLAN 12”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *