FREDAG 💘

Min fredag har bestått av lunch med min absoluta favorit, strosande på stan, jackfynd, fika och catch up med Jullan hemma hos henne, storhandling, gottis, tacotårta, idol och fotboll. Kan vi ta en minut och diskutera Jullan’s lya? Hur fin? Gillar verkligen hennes inredningsmix. Så duktig! Dessutom har hon världens goaste katter, alltså så gossiga. Jag gillar oftast inte katter eller överlag tycker jag dom är lite creepy och obehagliga. Men Lisa & Stella var ju helt underbara, mjukaste pälsen med. Åh! Nu ska jag krypa ner bredvid mamma här, vi sover i samma säng. Precis som när man var liten. Så mysigt!

0

2 reaktioner på “FREDAG 💘”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.