@ PRESSKONTSKTERNA

 

Hej Presskontakterna och massor magiska plagg, skor och inredning. Startade min förmiddag på det här härliga kontoret. Spanade in lite vårnytt men det fanns även lite gobitar kvar från hösten.

 

Blev  lite kär i den här mattan? Hur fin? Otippat att jag fastnar för något i rosa haha. Älskar folk som vågar mycket färg i hemmet, mer färg åt folket!

Kunde ju inte undgå att spana in fina badkläder, är tame tusan besatt av bikinis och baddräkter. Har fan en hel samling här hemma. Dom här gröna var ju bara SÅ fina, så snygga detaljer och framförallt snygga modeller. Älskar ju hög midja! Märket hette Scmapi

Såhär har jag sett ut idag när jag sprungit runt på diverse ärenden. Enkelt, sportigt och bekvämt! Båda tröjan & byxorna kommer från Loavies.

Låt oss ta en minut och prata om dom här goingarna? MEN hur fina? Alltså så fina! Gillar att dom är så enkla, oftast så är det mest enkla det snyggaste. Sugen på en grå här hemma!

Fina tjejerna på Presskontakterna bjöd mig på lunch, så gulligt! Det blev en Chevré sallad med fikon och massor annat mumsigt. YUMMY YUMMY IN MY TUMMY! Var så hungrig så hann tyvärr inte ta en finare bild (; hehe

Den här ljusrosa daggvasen är ju inte dum alltså!

Hur fet jacka? Det liksom stod REBECCA på den, SÅ ball! Det hängde massor fint där men den här fastnade jag för direkt, gillar lite konstiga och udda plagg haha.

WOW för denna skapelse! Jackan kommer från River Island för er som lär fråga (; hihi. Den finns i butik nu, tror jag? Står inne på toan och posar, för gjorde nämligen en lite filmsnutt tillsammans med Presskontakterna. Den kommer upp ganska snart, ni ska få se! Tack snälla för idag fina Mikaela & Yewande. Sån inspirerande lunch med två riktigt härliga tjejer! Det gillar vi ♡

Mäklaren ringde mig förut idag och frågade om jag kunde lösa en styling redan imorgon, gillar framförhållningen som är i denna bransch haha. Nejdå ibland är det snabba puckar och det får man leva med och vara beredd på när man jobbar som Inredningsstylist. Jag tackade ja och skickade offert direkt till kund. Så nu ska jag ta och förbereda inför den. Ska göra den imorgon förmiddag. Det är framförallt ett vardagsrum, balkong och hall som ska inredas. Efter det så åker jag direkt till Norrköping, så ska även packa ikväll också :)) Vi hörs snart igen, puss på er!

0

1 reaktion på “@ PRESSKONTSKTERNA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.