IN ACTION

Hej älsklingar!! Gud så dålig jag varit på att blogga idag, hela dagen har bara svept förbi. Gina kom ju hit på förmiddagen och vi fotade loss samtidigt som vi bara hängde, käkade frukost till lunch och lär våra kreativa själar bara köra på. Hon gick härifrån kanske runt 15? Haha fattar ni hur länge vi höll på. Det är gott betyg. Vi fotade 3 olika looks i olika hem-miljöer. Åh längtar så himla mycket efter resultatet nu. Har dessutom fotat en ny header, det var på tiden. Ska bli så nice att byta :)) Jag kom ganska nyss innanför dörren, har varit iväg till affären och handlat för ikväll. Ska ju bjuda Tovisen på middag, det blir hemmagjorda hamburgare med sötpotatispomme. Hur gott? köpte även med mig en flaska Prossecco och blommor som hon ska få. Hoppas hon blir glad hihi, nu ska jag fortsätta laga mat och tända ljus innan hon kommer. Känns som jag ska ha dejt haha. Hörs sen fina ni! Puss på er

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.