WEEKEND TROUGH MY PHONE

På fredagen så mötte jag upp Linnea från Inredningsbutiken här i Sumpan, vi åkte till blomsteraffären och köpte med en hel del fina blommor och växter till mina stylingar. Roligare med sällskap! Sen fortsatte jag och piffa i lägenheten. Försöker få all inredning på rätt plats osv. Kabeln under tv bänkek ska självklart inte vara sådär (; Den är fixad nu. På kvällen så delade jag och Henke på en pizza framför Idol, skulle gått på bio med filmerna vi ville se visades inte då.

Lördagsförmiddagen spenderades med bästa Emma, fotade looks, åt golunch, umgicks och strosade på stan.

 Det blev en varsin Egg Benedict på Weiner Cafét, Great minde think alike (;

Såhär kan det se ut mellan varven, alltid mycket bärande, påsar osv, byte av skor, annan väska, fix och styr haha. Det värsta är nog när man ska byta om, oftast brukar vi fota mer looks så man har ett gäng. Den här gången sprang vi in på Espresso och bytte om. Funkade det med haha.

Såhär glad blir Emma när jag tagit fina bilder på henne hehe..

Påvägen hem hände något sjukt, jag sprang på denna spegel av en ren slump. Det ligger en lite second hand/loppis precis vid tunnelbanan eller påvägen dit. Dom brukar oftast ha öppet på lördagar, går förbi där fort och i ögonvrån ser jag denna spegel. OM jag dog, har ju letat efter en sån spegel SÅ länge. Så ni kan ju förstå lyckan när jag sprang på denna. Fick dessutom betala 350:- pix, snacka om livets fynd!

Lördagskvällen spenderades med mina favoriter Klara & Lenny. Vi sågs vid halv 7 vid affären och köpte mat, det blev lövbiffsrullader med klyftpotatis i ugn tillsammans med god sallad och sparris. Tusan så gott det blev. Vi skålade in lördagen och livet med ett glas bubbel också.

När vi är hos Klara så skickar mamma mms med en bild på oss tre, hon hade hittat dom korten under en slump när hon rensade och att det var just oss hon hittade den kvällen vi var med varandra. Hur sjukt? Vi har minsann ändrats litegrann (; Hur såg jag ut? Snälla kolla mina ögonbryn haha. 

Hur mysig lya har inte Klara & Axel? Så fin och så personlig. Klara kan minsann det där med inredning!

Söndags-selfie i bilen, it’s a classic. Gillar baskern så mycket, sugen på en i rött och så en svart med. Känns dessutom som en riktigt stark trend nu i höst. Mina fransar är magiska tack vare världens bästa @lashesbyh 

Jag slog på stort och gjorde lasagne till mig & Henke, det är en utav mina favoriträtter. Så himla gott och kan få ett sånt sug ibland! Den här bilden är från min story på Instagram: @rebfre, glöm inte följa!!

Min söndag var väldigt lugn med tanke på att jag hade en jäkla mensvärk men på kvällen satte min kreativa ådra igång igen, fick nämligen lite spill över utav vår nya skrivbord-skiva. Då kom jag. på idén att det kunde bli våra nya nattduksbord. Så målade dom grå i samma färg som vi har i sovrummet. Ser inte så mycket ut för världen här, men himla fint i verkligheten. Ska visa er bilder :))

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.