KONTORS INSPIRATION

Pennställ läder – Rum21  / Lampa – Louis Poulsen AJ / 3. Tavla – Granit

Sax – Granit / Pennställ – Granit  Klämmor – Granit (click)

Jag tänker att det är dags att uppdatera angående vårt kontor här hemma, egentligen skulle jag redan ha visat bilder vid det här laget. Det har kommit lite sjukdom ivägen tyvärr, så har inte hunnit visa er. Nu är iallafall hela rummet färdigmålat, det blev så att jag målade allt grönt. Så hela mittenrummet är nu grönt, så himla fint blev det. Imorgonbitti om ljuset är bra så tänkte jag knäppa några bilder så ni får se hur färgen blev. Skrivbord är faktiskt redan på plats och nu står Y-stolen där också. Tycker den blev fin till. Hela rummet kommer gå i grönt, vitt, natur-material, furu och lite svart. Det som saknas just nu är lite förvaring, kontorsmaterial och tavellister. Ett stort fikonträd är faktiskt redan på plats. så snyggt till den gröna väggen. På den lilla väggen mitt emot ”kontor-sidan” om man säger där ska vi ha hylla från golv till tak med olika stora fack, som vi kan fylla med böcker och inredningsdekorationer. Det ska bli så skönt att flytta ut hela kontoret och jobba där det är mer ljus och öppet. Här ovan är lite inspiration till hur det kommer se ut samt vad jag saknar just nu. Visst kommer det bli snyggt?

3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.