AUTUMN WANTIES

Kappa – Monki / Väska – Mango

Byxor – The cords  / Skor – Steve Madden

Stickad tröja – Weekday / Örhängen – Mango

 Det här är verkligen en färgskala helt i min smak, känns dessutom väldigt höstig och mysig. Hur ball är inte väskan? Måste nästan slå till direkt. Gillar verkligen väskor som sticker ut och har det lilla extra. Plus att jag verkligen gillar färgskalan på den här väskan, det känns som den passar till mycket i min garderob. Jag brukar ha som regel innan jag köper en väska eller ett plagg att kunna tänka ut 3 olika varianter med den produkten.. För att se om den kommer vara tillräckligt användningsbar, ibland kommer man ju inte alltid på det och då är det oftast ett sånt där plagg man bara köpt på ren impuls som sedan bara hänger kvar i garderoben med prislappen på. Tro mig jag har ett gäng …

Jag har faktiskt blivit så mycket bättre på att inte spontan-shoppa lika mycket. Utan verkligen tänka efter innan jag köper det jag vill ha. Stort framsteg för att vara mig haha. Dock gäller inte detta alltid, för  samtidigt gillar jag att köpa något direkt om det känns WOW men känns det inte så, då köper jag det verkligen inte. Hur är ni? Tänker ni igenom länge innan ni verkligen köper något? Eller ni mer spontant bara köpa något?

0

2 reaktioner på “AUTUMN WANTIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *