TRÅKIGA LEKTIONER, ATT LEVA HÄR OCH NU & KÄRLEKEN I MITT LIV

 

Bilder från November 2016 ♡

Vi hade Jessica, Petter & Tove på besök och åt en riktigt härlig brunch efter vår inflyttningsfest. Så himla mysigt!

‘  Jag hade kommit igång ordentligt med min styling och såhär såg det ofta ut i vårt trapphus. Påsar fyllda med grejer i väntan på en Uber till nästa projekt.

Jag & min bästa. Jag hade så mycket mörkare hår, vad fint det var. Kan sakna det lite ibland, men trivs nog mer  i det jag har nu. Gillar verkligen den här bilden på oss!

 

Det blev även många mysiga frukostar hemma i höstmörkret, här är min favorit. Smoothie in a bowl med massor goda bär och kokos till topping. Yummi!

Mitt rosa kontor blev klart och här spenderades många timmar förra året med en hel del jobb, tänk exakt ett år efter idag alltså så skapar jag ett nytt kontor här hemma. Så tyskt mig att liksom göra något nytt efter bara ett år haha. Jag tror mitt gamla kontor ska bli en garderob nu hihi. En rosa dröm med andra ord!

Mer smoothies, här en riktigt nyttig sådan. Detta måste jag bli bättre på i år, att äta goda och hälsosamma frukostar.

 

Jag bjöd inte alls på lika mycket outfits i bloggen förra November, kanske 1-2 looks på en hel månad. Förra hösten/vinter över lag så var jag dålig på det. Vilket jag verkligen blivit bättre på. Som jag även ska fortsätta med detta November. Älskar att jag hittat tillbaka till min stil och är bekväm i mina kläder och stil igen. Här är iallafall en bild från förra November. Detta känns så jag, svarta jeans, sportig sweater, sneakers och så en kappa i färg.

Jag & Henke firade 6 år, jag hade fixat och styrt massor inför vår dag. Ordnat med Helikoter-tur över Stockholm, bokat bord på vår favorit restaurang och öste kärlek över honom hela dagen. Åh den här dagen var så himla fin <3

ett utav de finaste minnena från November helt klart, solen verkligen lyste och Stockholm leverade rejält. Dessutom hade första snön kommit och den här turen var det mysigaste på länge.

Mannen i mitt liv ♡  Tänk att vi snart varit tillsammans i 7 år? Fattar ni hur länge de är? haha. I år är det Henkes tur att styra vår årsdag, bli brukar köra varannat år. 7 är ju dessutom min favorit siffra och Henkes är 8 så det är ju perfekt hihi. Undrar vad han hittar på? Hum…? Den 16:e November är vår dag ♡ Så glad att han kommit in i mitt liv. Världens finaste människa!

Jaha mina hjärtan då var det November då? Vad hände där? Det är alltså ett helt år sedan dessa bilder togs. Är det bara jag som inte riktigt hänger med? Hur kan tiden gå så himla fort?  Har det kanske med att göra att man blir äldre? Jag & Linnea pratade om det igår hur man liksom satt i skolan och räknade minuter och bara längtade ihjäl tills lektionen skulle ta slut och tiden gick SÅ sakta. Hon satt t.om upp streck för varje minut, så när hon gjort 60 streck så visste hon att lektionen var slut. Haha så jävla smart. Så  var det ju verkligen när man var mindre, tiden kunde liksom gå så sakta. Det gör den ju inte nu, inte alls?  Har det med att göra att man idag mer gör grejer som verkligen älskar och tycker är väldigt roligt? För när man har roligt går ju tiden så mycket snabbare.  När man var yngre var man ju mer tvungen att göra vissa grejer, sitta på den där tråkiga oinspirerade lektionen eller ha det är tråkiga extra jobbet. Förstår ju att vissa känner samma idag men ni fattar hur jag menar. Tycker ni också att tiden går snabbt eller är det bara jag? Kanske handlar det också om att man är dålig på bara vara här och nu också? Man längtar gärna bort och lever mer i framtiden.

Nu ska jag sluta babbla tid, ta en dusch för att  åka och få mina bryn fixade av Felicia. Ser fram emot en mer lugn dag idag då jag stressade en hel del igår. Ha en fin onsdag hörrni!

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *